Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nahá Kelly Osbourne celá zo zlata: Spoznali by ste ju?

Kelly Osbourne pred tromi rokmi a teraz Zobraziť galériu (12)
Kelly Osbourne pred tromi rokmi a teraz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jej komplexy sú preč! Speváčka a hviezdička reality šou Kelly Osbourne (26) stráca kilá a zároveň získava odvahu. Hoci ešte pred rokom by sa nahá fotiť nechala len sotva, dnes jej to už žiadny problém nerobí. Chce totiž všetkým dokázať, aká sexica sa z nej stala!

Nahota jej nevadí! Zdá sa, že sebavedomie Kelly Osbourne rastie neuveriteľne rýchlo. Ešte nedávno sa bacuľka pri pohľade na svoje fotografie možno aj hanbila, dnes hrdo pózuje – ba dokonca nahá. Na fotografie s erotickým nádychom ju nahovorila firma zabezpečujúca HD vysielanie, Sky+HD.

Nedá sa poprieť, že dcéra rockera Ozzyho Osbourna vyzerá oveľa lepšie ako kedysi. Na svojich „zlatých“ snímkoch je však takmer na nepoznanie – a to nielen vďaka zhodeným kilám, ale skôr pre nadmerné množstvo mejkapu a najmä retuše!

Ako Bondovo dievča! Milovníci filmov o agentovi 007 zrejme veľmi dobre vedia, kde sa tvorcovia týchto reklamných fotografií inšpirovali. Kelly na záberoch napodobnila Shirley Eaton vo filme Goldfinger. Jej postava zomrela na „zadusenie kože“ potom, čo celé jej telo natreli zlatom. „Odkedy som schudla som si oveľa istejšia svojím telom pred objektívom. Nie je to len oslava Sky+HD, ale aj moja,“ prezradila hrdá Kelly.

Za jej lepšou postavou je nielen cvičenie, ale aj zmena stravovacích návykov. „Nejem nekvalitné potraviny, už ich ani nemám v dome. Teraz dávam pred chipsami prednosť mrkve. Nikdy som si nemyslela, že sa zmením na jedno z tých dievčat, ale stalo sa,“ priznala speváčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu