Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Premena roka: 20 kíl dole a slzy šťastia v bikinách!

Kelly Osbourne v minulosti a dnes Zobraziť galériu (12)
Kelly Osbourne v minulosti a dnes

LOS ANGELES – V životnej forme a šťastnejšia než kedykoľvek predtým! Presne tak sa už istý čas cíti hviezdička z reality šou, Kelly Osbourne (25). Okrem toho, že svojou štíhlou postavičkou pravidelne vyráža dych na večierkoch, dočkala sa aj inej odmeny. Urobila to, čo nikdy doteraz – obliekla si plavky!

Tvrdá drina priniesla šťavnaté ovocie! Hoci Kelly v uplynulých rokoch nepatrila medzi áčkové celebrity, už zopár mesiacov sa v šoubiznisových vodách pozornosti nevie nabažiť. Jej schudnutá figúra totiž udivuje každého – aj samotnú blondínku. Ešte minulý mesiac by si podľa vlastných slov na seba plážové kúsky nenavliekla. Dnes je však všetko inak a Kelly sa rozplýva šťastím!

„Práve som nafotila obálku pre Shape Magazine, čo bolo priam neuveriteľným zážitkom. Až do včera som nikdy v živote nemala oblečené bikiny. Dokonca som na to ani len nepomyslela!“ nechala sa celá rozcítená počuť v rozhovore pod článkom. O tom, že fotenie ju naozaj dojalo, svedčia aj nasledujúce slová: „Keď som uvidela tú fotku, rozplakala som sa.“

Ako sa teda zdá, v súvislosti s dcérou rockera Ozzyho Osbournea sa máme ešte na čo tešiť. Fotky síce vyjdú možno až budúci rok, Kelly si však svoje štíhle krivky užíva už dnes. Pred dverami sa jej vraj kopia značkové outfity od známych návrhárov! „Teraz mi každý dizajnér posiela čokoľvek, čo chcem. Nemôžem uveriť, že som v tejto pozícii,“ prezradila. Najväčšiu radosť má však ešte stále z toho, že jej všetko padne ako uliate – veď je konečne ako prútik!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu