Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nechutné: Tučibomba Beth Ditto v legínach - striptíz plný sadla!

Beth Ditto Zobraziť galériu (4)
Beth Ditto

SWINDON - Väčšina žien si používanie sťahujúcich nohavičiek na zamaskovanie tukových vankúšikov pod šatami drží v prísnej tajnosti. Britská speváčka Beth Ditto (28) však s ukazovaním svojich obtiahnutých bombarďákov nemá najmenší problém - jej včerajšiu šou okorenili legíny praskajúce vo švíkoch a rozkysnuté pneumatiky!

Kontroverzná Britka svoju korpulentnú figúru predviedla počas druhej noci festivalu Radio 1's Big Weekend. Na javiskové dosky zavítala v tesných fialových šatách asymetrického strihu a čoskoro to s mikrofónom v ruke poriadne roztočila. Uprostred búrlivého vystúpenia sa však z ničoho nič rozhodla fanúšikom dopriať nevšedný zážitok, a to (bohužiaľ) nie iba ten hudobný - na rad prišlo laškovanie so šatami a obnaženie objemných tvarov.

Beth si s evidentným potešením postupne rolovala svoj napasovaný outfit a zastavila sa až na úrovni pásu, v jej prípade obrovského brucha. So širokým úsmevom zapózovala v zoštíhľujúcom odeve zlatej farby, spod ktorého jej vytŕčali vrstvy tuku. Nepríjemný pohľad navyše umocnila zreteľná celulitída v tom najhoršom možnom štádiu.

Spevácka hviezda týmto konaním opäť dokázala, že za svoje mohutné telo sa v žiadnom prípade nehanbí a svojím spôsobom je naňho hrdá. Beth už vypasenú postavu v plnej "kráse" raz ukázala, keď sa v Evinom rúchu vynímala na obálke magazínu Love.

Nechutné: Tučibomba Beth Ditto
Zobraziť galériu (4)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu