Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Za sadlo sa nehanbí: Americká speváčka pretŕčala ovisnuté brucho!

Baculka Beth Ditto predvádzala svoje hrošie telo ako za starých čias. Zobraziť galériu (19)
Baculka Beth Ditto predvádzala svoje hrošie telo ako za starých čias.

LONDÝN – Sebakritika jej nič nehovorí! Zatiaľ čo ostatné celebrity by sa s jej figúrou išli prepadnúť od hanby, Beth Ditto (31) svoje tukové vankúše pretŕča bez najmenších problémov. Napriek tmou, že patrí medzi najobéznejšie hudobné hviezdy, navliekla si obtiahnuté šaty. V tých jej brucho ovísalo ako obrovský mech.

Dlho nevydržala! Len nedávno sa Beth Ditto zjavila pred istým londýnskym štúdiom s vynoveným imidžom. Bez prílišného líčenia a v lichotivých voľnejších šatách zanechávala dojem, akoby výrazne schudla. Buď však išlo o optickú ilúziu, alebo speváčka stratené kilá nabrala späť. Znova je totiž poriadne rozkysnutá a zásoby tuku vystavuje na každom kroku.

Návrat do starých koľají – aj tak by sa dal opísať súčasný imidž americkej hudobníčky. Od distingvovanej dámy spred dvoch týždňov má totiž na míle ďaleko. V priliehavých červených šatách tento týždeň pretŕčala ovísajúce sadlo, no neodpustila si ani početné grimasy s vyplazeným jazykom. Samozrejmosťou bola tiež zmachlená tvár v gotickom štýle.

Napriek tomu, že narážky na svoju korpulentnú figúru Beth počúva zo všetkých strán, alergická na ne nie je. V dávnejšom interview dokonca k jedlu zaujala postoj s humorom sebe vlastným: „Každý si robí svoju prácu. Na konci dňa nie som naštvaná, ak sa ma niekto spýta, či chcem kečup s hranolkami, nehnevám sa, ak sa ma ľudia pýtajú, či som jedla veveričku ako dieťa. Áno, jedla. Veľa. Tony. Celé stromy.“ Zdá sa teda, že nálepky dievčaťa z Arkansasu, kde sa to hemží veveričkami, sa len tak nezbaví. Pozitívne ale je, že ju to nedokáže rozhodiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu