Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pamätáte si túto americkú tučibombu? Pozrite, ako schudla!

Schudnutá Beth Ditto (vľavo) a pred tromi rokmi (vpravo) Zobraziť galériu (19)
Schudnutá Beth Ditto (vľavo) a pred tromi rokmi (vpravo) (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Zatúžila po kráse? Hoci Beth Ditto (31) patrí k uznávaným speváčkam, stránky bulvárnych plátkov vždy zapĺňala najmä kvôli robustnému zovňajšku. Pretŕčanie tukových vankúšov je však v jej prípade zrejme minulosťou. Momentálne totiž vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým.

Zhodila nemálo kilogramov! Ak Beth Ditto v minulosti narobila okolo seba rozruch, takmer vždy sa všetko točilo okolo jej hmotnosti. Tmavovláska bola totiž odjakživa na svoju korpulentnú postavu hrdá a obliny vystavovala pri každej príležitosti. Na koncertoch s kapelou Gossip tak bežne vystupovala ako strašidlo – v bombarďákoch a zmaľovaná à la kraslica. Po vyše ročnej odmlke sa však fanúšikovia dočkali pozitívnej zmeny.

Viditeľne štíhlejšia, bez výrazného mejkapu a s úsmevom na tvári – s takýmto stylingom sa hudobná hviezda tento týždeň vybrala do štúdia istého londýnskeho rádia. Na čakajúcich paparazzoch zanechala mimoriadne príjemný dojem. V neutrálnych modrých šatách totiž pôsobila uvoľnene, sviežo a spokojne. Je teda pravdepodobné, že vylepšená figúra jej vliala patričnú dávku optimizmu.

Či tučibomba, feministka a lesbička v jednom, ako samu seba prezentuje, bude v chudnutí pokračovať, zatiaľ nevedno. Recept na vlastný úspech má však odpozorovaný už dávno a robí preň maximum. „Od veľmi mladého veku som vedela, že ľudia dávajú pozor a sledujú, čo robím. Dokonca, aj keď som to od nich nechcela!“ s humorom prezradila v rozhovore pre denník The Telegraph. Pútať pozornosť hromadou tukových zásob ju ale po tridsiatke pravdepodobne prestalo baviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu