Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrošia speváčka bez hanby: Vystavila zásoby tuku aj celulitídu – v overale!

Beth Ditto bez ostychu pretŕčala svoje obliny aj pomarančovú kožu. Zobraziť galériu (18)
Beth Ditto bez ostychu pretŕčala svoje obliny aj pomarančovú kožu. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Kam sa podela jej súdnosť? Hoci pre mnohé speváčky kilá navyše nepredstavujú nijaký problém, Beth Ditto (31) vlastnú obezitu zviditeľňuje naozaj nelichotivým spôsobom. Pred fanúšikmi sa nedávno pretŕčala len v sťahujúcej spodnej bielizni. Jej enormné obliny zaklincovala pomarančová koža na nohách.

Opäť ako za starých čias! Keď sa Beth Ditto po dlhšej odmlke objavila na britskej pôde, zdalo sa, že prešla zázračnou premenou. Jej štíhlejšia postava a upravený zovňajšok však patril do kategórie očných klamov. Tohtotýždňové vystúpenie s kapelou Gossip je totiž jasným dôkazom, že svoj extravagantný životný štýl rozhodne nehodila za hlavu.

Americkej speváčke sa podarilo šokovať už pred tromi rokmi, keď si počas živého koncertu vyhrnula šaty a vystavila na obdiv overal vo farbe šampanského. Pred pár dňami sa však s outfitom ani neunúvala. Na pódiu to roztočila rovno v sťahujúcom kúsku, ktorý jej kyprej figúre príliš nepomohol. Scenár sa totiž zopakoval – odvšadiaľ jej vykúkali tukové vankúše a zanedbaná celulitída.

Napriek tomu, že Beth má v otázkach vkusu značné medzery, chce sa pustiť do navrhovania. Jej cieľovou skupinou nie je nikto iný ako mladí ľudia s nadváhou. „Chcem robiť oblečenie pre tučné dievčatá a chlapcov. Lacné, dostupné, jednoduché – ale vyrobené eticky,“ nechala sa počuť v nedávnom rozhovore. Na koľko sú jej ambície reálne, ukáže až čas. Pravdou ale je, že fanúšikovskú základňu má pomerne širokú. A to aj odhliadnuc od faktu, že vo výstrednosti by mohla naozaj poľaviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu