Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žalostný pohľad na hrob Ivany Trumpovej (†73): Šokujúce ODHALENIE o mieste posledného odpočinku!

Ivana Trump Zobraziť galériu (4)
Ivana Trump (Zdroj: SITA)

NEW YORK - O tom, že miesto posledného odpočinku Ivany Trump (†73) nepatrí medzi tie najtradičnejšie, sme vás už informovali. Teraz sa však objavili šokujúce fotografie miesta, kde bola česko-americká podnikateľka pochovaná. Navyše sa špekuluje, že Donald Trump (76) mal pre výber tohto miesta poriadne sebecké dôvody!

Magazín New York Post zverejnil fotky miesta, kde na večný odpočinok uložili bývalú českú modelku, lyžiarku a úspešnú podnikateľku Ivanu Trump. To sa nachádza v súkromnom rezorte, ktorý patrí Donaldovi Trumpovi. 

FOTO hrobu nájdete TU!

Ak si však myslíte, že hrob bude okázalo upravený, ste na omyle. Snímky totiž pôsobia pomerne smutne. Dokonca až nedôstojne na miesto posledného odpočinku. K celkovému obrazu v podstate neprispieva ani fakt, že je blondínka pochovaná na golfovom ihrisku.

Zábery z poslednej rozlúčky s Ivanou Trump.
Zobraziť galériu (4)
Zábery z poslednej rozlúčky s Ivanou Trump.  (Zdroj: SITA)

A práve výber tohto miesta rozvíril veľkú debatu. Ako informoval Daily Mail, bývalý prezident USA si toto miesto zrejme nevybral náhodou. Podľa zákona, ktorý momentálne platí v New Yersey, sú cintoríny oslobodené od platenia daní. Za cintorín sa pritom považuje každé miesto, kde je pochovaný minimálne jeden človek.

Podľa mnohých tak Trump využil smrť svojej bývalej manželky k tomu, aby sa obohatil. Rovnaký názor zastáva aj sociologička Brooke Harrington z vysokej školy Darmouth. „Keďže sa daňami zaoberám, spočiatku som týmto rečiam neverila. Potom som sa však pozrela na zákony, ktoré platia v New Jersey a bolo mi to jasné. Odteraz nemusí platiť daň z majetku, príjmov ani z predaja. Ide o vyhýbanie sa plateniu daní," skonštatovala odborníčka na svojom Twitteri.

 

Viac o téme: Donald TrumpIvana Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu