Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľká RADOSŤ u Trumpovcov: Donald vydával dcéru (29) za miliardára... Svadbu sprevádzali obavy!

Donald Trump vydával dcéru. Zobraziť galériu (6)
Donald Trump vydával dcéru. (Zdroj: Instagram I.T.)

FLORIDA - V rodine Trumpovcov sa v sobotu oslavovalo. Bývalý prezident USA Donald Trump totiž vydával svoju dcéru Tiffany Trump. 29-ročná blondínka si zobrala miliardára Michaela Boulosa (25). Nevesta zažiarila v krásnych snehobielych šatách od Elieho Saaba a od rovnakého návrhára mala róbu aj Ivanka (41), ktorá bola svojej sestre svedkyňou!

Pred štyrmi mesiacmi rodina Donalda Trumpa utŕžila obrovskú ranu - exmanželka bývalého amerického prezidenta, česká rodáčka Ivana Trumpová, totiž náhle zomrela po páde zo schodov. Ani ona by si však neželala, aby jej najbližší smútili večne. V sobotu sa preto všetci schuti zabavili na svadbe Donaldovej mladšej dcéry Tiffany, ktorú má s herečkou Marlou Maples. 

A plná pozitívnej nálady bola aj Ivanina dcéra Ivanka, ktorá svojej nevlastnej sestre bola v jej doležitý deň svedkyňou. Ona spolu s družičkami bola oblečená vo svetlomodrých šatách. Róbu mala od libanonského návrhára Elieho Saaba. A od ten istý na svadbu obliekal aj nevestu a jej mamu. „Vždy som milovala Elieho Saaba a keďže to je libanonsko-americká svadba, sme radi, že Elie vytvoril takúto kúzlo,“ povedala pre DailyMail nevesta.

Veľká RADOSŤ u Trumpovcov:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram I.T.)

Po krátkej a stručnej ceremónii novomanželia pozvali hostí na parket. Túto príležitosť si nenechal ujsť otec nevesty Donald Trump, ktorý povykrúcal svoju manželku Melaniu. Svadbu však sprevádzali obrovské obavy. Na víkend totiž hlásili výstrahu pred hurikánom Nicole. „Tiffany a ja pevne veríme, že prekonáme akúkoľvek búrku,“ vyjadrila sa Maples.

Veľká RADOSŤ u Trumpovcov:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram I.T.)

Viac o téme: Donald TrumpTiffany Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu