Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TRÁPENIE v rodine Donalda Trumpa: TAJNÝ BOJ s RAKOVINOU!

Ivanka Trump s manželom Jaredom Zobraziť galériu (5)
Ivanka Trump s manželom Jaredom (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Podarilo sa im to utajiť! Rodina Trumpovcov sa musela v uplynulých dňoch vyrovnať s náhlou stratou Ivany - prvej manželky Donalda Trumpa, trojnásobnej mamy a desaťnásobnej babičky. Jej dcéra Ivanka sa netají tým, že ju smrť mamy zasiahla. Ako ale vyšlo najavo, nie je to tak dávno, čo mala obavy o život svojho milovaného manžela.

Ako informuje The New York Times, podnikateľ, bývalý poradca exprezidenta Trumpa a zároveň jeho zať - Jared Kushner v lete 2019 bojoval s rakovinou. O jeho problémoch vedel len úzky okruh ľudí, keďže sa aj počas liečby naďalej venoval svojim pracovným povinnostiam. 

Toto tajomstvo odhalil samotný Jared v rámci svojej pripravovanej knihy s názvom Breaking History: A White House Memoir, ktorá bude dostupná verejnosti od 23. augusta. Jared v nej opísal svoj boj s ochorením a tiež to, ako na to reagoval samotný Donald.

Ten o jeho problémoch vedel, hoci mu on sám o tom nepovedal. „Spýtal sa ma, či som nervózny z operácie. Ja som netušil, že mu o tom povedali. Keď som neskrýval prekvapenie, reagoval - Som prezident, viem všetko. Chápem, že chceš, aby sa o tom nevedelo. Aj ja si rád nechávam takéto veci pre seba. Budeš v pohode a s prácou si nerob starosti,” znie úryvok zo spomínanej knihy.  

Donald Trump so zaťom Jaredom
Zobraziť galériu (5)
Donald Trump so zaťom Jaredom  (Zdroj: profimedia.sk)

Ivanka Trump a Jared Kushner sa zosobášili v októbri 2009. Blondínka kvôli nemu konvertovala na judaizmus. Spolu majú troch synov.

Viac o téme: Donald TrumpIvanka Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu