Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Šokujúce odhalenie o smrti Ivany Trumpovej (†73): Už sa jej NECHCELO ŽIŤ… Zlomila si väzy!

Ivana Trumpová Zobraziť galériu (6)
Ivana Trumpová (Zdroj: SITA//AP Photo/Jason DeCrow)

NEW YORK - Minulý týždeň svet obletela šokujúca správa o náhlej smrti prvej manželky amerického exprezidenta Donalda Trumpa, Ivany Trumpovej (†73). Jej nehybné telo našli ležať pri schodoch jej zamestnanci. Podľa slov jej exmilenca Georgea Syrovátku (79) vraj podobnú správu očakával, blondínke sa vraj v poslednom období doslova nechcelo žiť. A známa je už aj príčina jej smrti - zlomila si vraj väzy!

Informácia o smrti Ivany Trumpovej okamžite obletela svet a šokovala azda každého. O tom, že by trpela akýmikoľvek problémami sa totiž nevedelo. Jej exmilenec George Syrovátka však českému Blesku prezradil, že podobnú správu očakával. S blondínkou sa naposledy videli na jar a na vlastné oči vraj videl, že sa s ňou niečo deje.

„Viete, ono už sa jej nechcelo veľmi žiť, to som zretelne videl,“ povedal bývalý lyžiar. „Bolel ju bedrový kĺb, ale nedávala to predovšetkým psychicky. Popíjala už od rána a brala nejaké lieky na upokojenie,“ povedal Syrovátka s tým, že niečo podobné ako pád zo schodov, ktorý sa miliardárke stal osudným, vlastne očakával. 

Trumpovej psychické problémy odštartovala pandémia koronavírusu, nákazy Covidom-19 sa doslova desila. Posledným klincom bola minuloročná smrť jej posledného manžela Rossana Rubicondiho. To napokon potvrdil aj jej kamarát Vladimír Fulín. 

„No to viete... Ivana potom, čo jej zomrel ten posledný Talian, sa veľmi opustila, prestala vychádzať z domu a začala piť všetko, čo tečie. K tomu brala sedatíva a už tak 2 roky mala problémy s bedrami,“ povedal Fulín bez servítky. A práve jej obľuba v pití alkoholu ju mala podľa jeho vlastných slov stáť život. 

„A keď potom človek posilnený nejakým tým pohárikom a liekmi schádza zo schodov, ktoré sú strmé ako rebrík a k tomu ťažko chodí, tak je jednoduché z tých schodov zletieť,“ zhodnotil kamarát. A potom prezradil aj to, o čom verejnosť celý týždeň špekulovala - príčinu jej smrti. “Zlomila si väzy. Takto aspoň jej deti informovali Georgea (Syrovátku, pozn. red.),“ dodal Fulín.

Viac o téme: Ivana Trumpová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu