Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rolins vracia úder právnikovi kvôli nehode: Chce sa na mne zviditeľniť!

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram D.R.)

PRAHA - Od momentu, kedy pod kolesami auta Dary Rolins skončil dôchodca na motocykli, ubehlo už 11 rokov. Prípad je však opäť istým spôsobom živý - vtedajší právnik rodiny zosnulého totiž napísal knihu, v ktorej spomína aj túto slávnu kauzu. Speváčka si myslí, že sa na jej mene chce iba zviditeľniť.

České médiá v týchto dňoch upozornili na knihu právnika Karla Frimla. Práve on zastupoval záujmy rodiny Rotreklovcov potom, čo sa Jindřich Rotrekl na motocykli zrazil s autom Dary Rolins a neskôr svojim zraneniam podľahol. 

Rolins vracia úder právnikovi
Zobraziť galériu (4)

A tomuto prípadu sa, samozrejme, vo svojej knihe nevyhol. Posmešne poukázal na to, že slovenskú speváčku médiá označujú za popovú divu alebo bohyňu, ale jej vodičské zručnosti vraj božské nie sú. „Zvlášť, keď u nej ide skôr o tú figúru. S tou nemá cestná premávka zase až tak veľa spoločného a dopravné nehody sa nevyhýbajú ani tým, čo trávia časť života vo fitku,” kopol si do Rolins. 

Závažnejšie tvrdenie je však to, že podľa neho umelkyňa napriek rozhodnutiu súdu odmietala pozostalým zaplatiť. Donútilo ju k tomu údajne až exekučné konanie.

Speváčka na tieto vyhlásenia zareagovala na stránkach Super.cz. „Je mi ľúto, že po toľkých rokoch má niekto potrebu sa k tomuto prípadu zas a znova vracať. Nemám jediný dôvod obhajovať sa, či vyvracať tie nezmysly o tom, čo som mala a nezaplatila. Na to, aby som odmietla nariadenie súdu, som malý pán a právnici veľmi dobre vedia, koľko peňazí a komu som v rámci tejto udalosti, ktorá sa ťahala šesť rokov, podľa súdneho uznesenia zaplatila,” uviedla Dara. 

Rolins vracia úder právnikovi
Zobraziť galériu (4)

Celú vec aktuálne evidentne považuje za marketingový ťah. „Ak sa nemýlim, pán Friml vydal nedávno knihu. A tak zrejme potrebuje mňa a moje meno, proste náležitú reklamu, aby sa kniha začala predávať. Zvolil veľmi zvláštny spôsob, ako na seba po toľkých rokoch opäť upozorniť,” vyhlásila. 

Ako dodala, žiadne peniaze človeka nikdy nevrátia a nehoda ju nikdy neprestane mrzieť. „Nedá sa zabudnúť. A viem, že niektorí ľudia ma budú do konca života osočovať a súdiť. S tým som sa už tiež naučila žiť. Len chcem ešte na záver povedať, že niečo také sa môže stať kedykoľvek komukoľvek z nás. Možno je dobré si aspoň pripustiť, že aj na tom opačnom brehu je človek, ktorý sa trápi a nie je z kameňa,” uzavrela bolestnú tému. 

Rolins vracia úder právnikovi
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu