Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dara Rolins po bolestivom zranení: Je*ne ma z toho!

Dara Rolins Zobraziť galériu (3)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram DR)

PRAHA - Chcela si oddýchnuť, z dovolenky si priniesla ortézu! Dara Rolins sa koncom mája bolestivo zranila na dovolenke v Spojených arabských emirátoch. Dnes je už naspäť doma v Českej republike a... Má toho akurát dosť!

Od dovolenky všetci očakávame bezstarostné chvíle plné oddychu a zábavy. Dara Rolins ale naposledy také šťastie nemala. „Vyvrtnutý členok som na dovolenke ešte nemala. Dosť zbytočný zážitok, poviem vám, ale to mám za to: Pri bazéne sa proste ČO? Nebehá!“ priznala koncom mája na sieti Instagram speváčka.

Dara Rolins po bolestivom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Galéria: Dara Rolins

A tak bola donútená k tomu najpasívnejšiemu oddychu – žiadne aktivity, iba ležadlo a pozorovanie okolia. Aktuálne je Dara už naspäť na území českej republiky a hoci je z leta nadšená, zatiaľ si ho kvôli obviazanej nohe príliš užívať nemôže.

Navyše, robota volá! „Dosť intenzívne premýšľam nad tým, ako zvládnem s ortézou dve vystupká, ktoré ma čakajú tento víkend,” zverila sa fanúšikom na Facebooku. Následne sa posťažovala, že jej život je aktuálne naozaj obmedzený a nemôže nič robiť. „Je*ne ma z tohto kľudového režimu,” pritvrdila speváčka, ktorá je známa tým, že za bežných okolností dlho neobsedí.

Dara Rolins po bolestivom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook DR)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu