Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenská speváčka prežíva nekonečné šťastie: FOTO Vymodlený zázrak… Budem mama!

Vymodlený zázrak… Budem mama! Zobraziť galériu (6)
Vymodlený zázrak… Budem mama! (Zdroj: Instagram D.J.)

BRATISLAVA - Prežíva najkrajšie obdobie vo svojom živote! Pred siedmimi mesiacmi sa zo speváčky Dominiky Starej stala vydatá žena. Nežná blondínka konečne našla šťastie v láske a za manžela si vzala sympatického Michala, ktorý ju "premenoval" na Dominiku Jureňu. A teraz... Krásna správa!

Povestný dátum piatok trinásteho vôbec nevyzerá tak strašidelne. Práve počas tohto dňa sa Dominika pochválila nádhernou správou a svojim priaznivcom prezradila, že pod srdom nosí dieťatko. „Je len niečo po 9-tej ráno a vy ma zahŕňate toľkými krásnymi správami.. Z celého srdca ĎAKUJEM a podelím sa s vami o takú moju krásnu správu, z ktorej sa teším už dlhšiu dobu,” začala budúca mamina. 

Galéria: Dominika Stará

„Dnes oslavujem narodeniny prvýkrát ako MAMA nášho milovaného, vymodleného ZÁZRAKU. Boli sme požehnaní a neskutočne sa z toho tešíme! Ja si jeden svoj najkrajší darček nosím pod srdcom a vedľa druhého sa každé ráno zobúdzam už takmer 7 mesiacov. Čo viac si priať... Život je nádherný a ja som vďačná Bohu za všetko, čo mi denno-denne dáva,” teší sa Dominika, ktorej z celého srdca gratulujeme a prajeme veľa zdravia. 

Dominika Jurena ukázal tehotenské bruško
Zobraziť galériu (6)
Dominika Jurena ukázal tehotenské bruško  (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Dominka StaráDominiak Jureňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu