Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezdna Rihanna sa opekala na slnku: V sexi podprsenke ukázala bradavky!

Rihanna Zobraziť galériu (10)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Rozhodne zaujala! Provokácia nebola speváčke Rihanne (32) nikdy cudzia. V posledných rokoch sa okrem spevu venuje aj vlastnej značke pleťovej kozmetiky a kolekcii spodnej bielizne. V týchto dňoch má naplánovanú online prehliadku novej kolekcie a verejnosť na ňu láka, ako inak, zaujímavým spôsobom.

Rihanna si je veľmi dobre vedomá, že sama sebe je najlepšou reklamou. Na instagrame má zhruba 87, 5 milióna followerov, takže, keď na svojom profile niečo zverejní, má to úspech. Nedávno propagovala svoju pleťovú kozmetiku a pri tej príležitosti sa ukázala celkom nenalíčená. 

Takto vyzerá speváčka Rihanna bez mejkapu.
Zobraziť galériu (10)
Takto vyzerá speváčka Rihanna bez mejkapu.  (Zdroj: youtube.com)

Na 2. októbra je naplánovaná módna šou Rihanny, na ktorú sa podľa zverejnených záberov ozaj poriadne pripravuje. Priaznivcov láka aj na iné zvučné mená - Lizzo, Cara Delevingne, Willow Smith, Paris Hilton, či Demi Moore. 

Rihanna raz za čas propaguje svoju bielizeň aj na vlastnom tele. Urobila tak aj v týchto dňoch momentkou, ktorá vznikla, keď sa chystala vyhrievať na slnku. Speváčka sa zvečnila s klobúkom na hlave, opaľovacím krémom na tvári a odetá v sexi podprsenke, pod ktorou sa jej zreteľne črtali bradavky. 

Rihanna rozhodne vie ako zaujať.
Zobraziť galériu (10)
Rihanna rozhodne vie ako zaujať.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu