Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Cibulkovej opäť naložili: FOTO Holé prsia a obrovské brucho navliekla do sieťky... TAKTO má vyzerať tehotná žena?!

Dominika Cibulková miluje extravaganciu a neupúšťa od nej ani počas tehotenstva. Zobraziť galériu (6)
Dominika Cibulková miluje extravaganciu a neupúšťa od nej ani počas tehotenstva. (Zdroj: Instagram D.C.)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková (30) je známa svojím svojským štýlom a vkusom, v mnohých jej stylingoch majú prsty módni poradcovia. Blondínka miluje extravaganciu a presne v tomto duchu absolvovala aj svoje najnovšie tehotenské fotenie. Záber na jej outfit však mnohým zdvihol žalúdok....

Dominika má za sebou fotenie pre istý magazín, záberom z príprav sa pochválila, ako obyčajne, aj na svojom Instagrame. Tentokrát sa však fanúšikovia nedočkali šance príspevok okomentovať, niekdajšia svetová štvorka túto možnosť jednoducho vypla. A dobre vedela, prečo to robí. 

Galéria: Dominika Cibulková má rada luxus
Svoje telo v pokročilom štádiu tehotenstva totiž navliekla do transparentnej sieťky, pod ktorou má oblečené iba čierne nohavičky. Jediné, čo skrýva jej nahé prsia, je kožené sako prehodené cez kompletne priesvitné šaty. Ako sme spomínali, Cibulková zrušila možnosť komentovania, trošku sa však prerátala.

Dominika sa pochválila fotografiou v extravagantnom outfite, možnosť komentovania však radšej zrušila.
Zobraziť galériu (6)
Dominika sa pochválila fotografiou v extravagantnom outfite, možnosť komentovania však radšej zrušila.  (Zdroj: Instagram D.C.)

Dominike za tehotenský outfit ľudia poriadne naložili...
Zobraziť galériu (6)
Dominike za tehotenský outfit ľudia poriadne naložili...  (Zdroj: Facebook)

Záber totiž zazdieľala majiteľka istého obchodu s oblečením, kde sa žien spýtala, čo na outfit hovoria a či by mali odvahu na to, aby absolvovali tehotenské fotenie v niečom podobnom. Reakcie na seba nenechali dlho čakať a v priebehu pár minúť sa na športovkyňu zosypala obrovská vlna kritiky. 

Názory, ktoré sa pod snímkou nakopili hovoriac, že jej vzhľad je vulgárny a nevkusný, ešte patria k tým miernejším. „Takéto fotky by si mala nechať pre seba a manžela, patria do súkromia,” zhodli sa niektoré dámy, iné Dominiku nešetrili a okrem toho, že do ruky jej vraj už chýba iba bičík, jej look prirovnali k... snáď ani netreba dodávať komu... 

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu