Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tehotná Dominika Cibulková 2 mesiace pred pôrodom: Zverejnila polonahé FOTO!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (9)
Dominika Cibulková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Naša bývalá tenistka Dominika Cibulková (30) v novembri minulého roka ukončila svoju profesionálnu kariéru, aby sa mohla naplno venovať rodine. Už vtedy vedela, že pod srdcom nosí svoje prvé bábätko, no svetu to oznámila až neskôr. Teraz sa pochválila odvážnym záberom.

Dominiku Cibulkovú buď ľudia milujú, alebo neznášajú. Nájde sa množstvo hejterov, ktorí jej naložia pri každej príležitosti, keď je to možné. Aj pri nedávnom zábere sa dokonca objavil komentár, v ktorom Dominikinmu bábätku priala komentujúca smrť. A to len preto, že sa nestotožňuje s jej osobou a fotkami, s ktorými sa budúca mamička delí na sociálnej sieti.

Tento záber vyvolal medzi ľuďmi búrlivé reakcie.
Zobraziť galériu (9)
Tento záber vyvolal medzi ľuďmi búrlivé reakcie.  (Zdroj: Instagram D.C.)

Tentoraz sa pochválila nádhernou fotografiou, na ktorej je však polonahá. Podstatou ale ostáva odhalenie jej tehotenského bruška, v ktorom rastie malý Jakubko. Ten by mal prísť na svet už o 2 mesiace. „Tehotenské fotky zachytené Branislavom Šimončíkom, vol. 2," napísala Domča k fotke, na ktorej sa do polpása vyzliekla a odhalila okrem bruška aj prsia. Tie si prekrýva len rukou. 

Reakcie na seba nenechali dlho čakať a bývalú profi tenistku zahltili komplimentmi.„Domi, ty si neskutočná! Držím palčeky! Som si istá, že budeš úžasnou mamou! Minimálne tak, ako si skvelou tenistkou!" napísala Adri. „Konečne pekná fotka, tu vás krásne fotograf zachytil," pridáva sa Veronika. A pochvalami nešetrili ani muži: „Wau, veľmi ti to pristane Dominika. Zlatučká," či „Nádherná fotka, všetko dobré." Dominike sa to pomaly, ale isto kráti, a tak jej vďaka foteniu ostanú krásne spomienky na tehotenstvo.

Dominika Cibulková sa pochválila záberom, na ktorom je polonahá.
Zobraziť galériu (9)
Dominika Cibulková sa pochválila záberom, na ktorom je polonahá.  (Zdroj: Instagram D.C./Branislav Šimončík)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu