Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pamätáte si spievajúceho kaderníka? Takto vyzerá Martin Kittner po 18 rokoch!

Martin Kittner sa pred 18 rokmi preslávil ako spievajúci kaderník. Zobraziť galériu (4)
Martin Kittner sa pred 18 rokmi preslávil ako spievajúci kaderník.

BRATISLAVA - TOTO je vážne on?! Martin Kittner (44) sa preslávil v roku 2002 ako spievajúci kaderník. A presne tak sa volala aj pieseň, ktorou vtedy bodoval v hudobných hitparádach. Odvtedy však uplynulo už dlhých 18 rokov a po spievajúcom hairstylistovi akoby sa zľahla zem. Až doteraz... V stredu sa totiž objaví v markizáckej Chart show. Pozrite, ako sa za tie roky zmenil!

Martin Kittner bol v roku 2002 hotovým fenoménom. Svojou bizarnou piesňou Spievajúci kaderník bodoval azda vo všetkých hudobných hitparádach. Potom vydal ešte zopár piesní, ktoré sa tešili obľube poslucháčov, no napokon jeho hviezda zhasla a hudobník sa na dlhé roky stiahol do úzadia. 

Galéria: TAKTO dnes vyzerá Martin Kittner:

Celých 18 rokov nebolo o spievajucom hairstylistovi počuť. Teraz však prijal pozvanie do najnovšej epizódy markizáckej relácie Chartshow. V rebríčku s názvom Najuletenejšie slovenské hity obsadil 10. miesto a svoju najznámejšiu pieseň prišiel zaspievať priamo do štúdia. 

A zmenený je doslova na nepoznanie! Štíhly blonďavý chlap značne pribral, nechal si narásť bradu a ani vlasy už nemá platinové ako kedysi. Ako v šou prezradil, úprave vlasov sa dnes venuje už len sporadicky a dokonca chystá hudobný návrat, ktorý zároveň bude aj jeho rozlúčkou.

„Kaderníka robím už iba privátne pre určitých vybratých ľudí, už len tak pomenej a snažím sa nahrať môj posledný rozlúčkový album,“ prezradil pred kamerami. Pozrite si v našej GALÉRII, ako sa Kittner zmenil.

Viac o téme: Chart showMartina Kittner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu