Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO dievčiny v obchode na Bali rozzúrila ľudí: Stačil jediný pohľad na jej pozadie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Bali expats)

BALI - Táto žena sa objavila v miestnom obchode na Bali len v bikinách. Niekto ju stihol odfotiť a zverejniť na sociálnej sieti. Zatiaľ, čo mnohí jej "outfit" označili za otrasný a nehanebný, iní sú skôr pohoršení tým, že ženu niekto vyfotil bez jej súhlasu. Pravdou však zostáva, že bikiny nechávajú predstavivosti veľmi málo priestoru.

Turistka bola prichytená v obchode na Bali, kde vošla nakupovať iba vo veľmi úsporných plavkách. Jej fotka sa dostala do facebookovej skupiny Bali Expats, kde sa stala terčom veľkej kritiky. "Som ohromená, že Pepito Umalas, rodinami obývaná oblasť, vôbec dovolila žene vojsť do obchodu v plavkách," rozhorčila sa jedna žena v komentári. 

FOTO dievčiny v obchode
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Bali expats)

Príspevok čoskoro prilákal ďalších kritikov, ktorí sa zhodli na tom, že žena sa zachovala nehanebne a neúctivo voči inej kultúre. "Rada by som vedela, či takto chodí nakupovať aj v meste, kde býva," poznamenala ďalšia užívateľka.

FOTO Pobúrenie na pláži: Turisti v exotickom raji boli v šoku z toho, čo mala dievčina na sebe

Iní sa pozastavili skôr nad tým, ako je možné, že ženu niekto odfotil bez jej súhlasu. "Chápem ten náznak na nerešpektovanie inej kultúry, ale ide tu tiež o úctu k ľuďom, fotenie niekoho a uverejňovanie týchto fotiek na internete. Tiež tomu chýba rešpekt," znie ďalší z názorov. Ľudia s tiež pýtajú, prečo nikto dievčine nepovedal do očí, že to prehnala. 

Viac o téme: BaliBikinyTuristka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu