Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO hanby, ktorú si spravili turisti na Bali: Robíte to na dovolenke tiež? Tak s tým prestaňte!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube/The Voice of Sikkim)

DENPASAR - Poriadnu hanbu si minulý týždeň urobili indickí turisti, ktorých prichytili pri krádeži predmetov z ubytovacieho zariadenia na Bali. Rozhnevaný personál konfrontoval skupinku deviatich dovolenkárov, keď odchádzali z vily v oblasti Sukawati. Nepríjemná situácia bola natočená na video, ktoré sa teraz šíri sociálnymi sieťami.

Šialená blondínka predviedla v hoteli na Ibize otrasné divadlo na FOTO: Škandalózna reakcia turistov

Keď personál zistil, že chýba viacero vecí, manažér privolal políciu. Za jej asistencie potom jeden zo zamestnancov začal vonku prehľadávať tašky turistov, ktorí už boli nachystaní odísť a niektorí z nich sedeli v aute. Zábery zachytávajú, ako zamestnanec vyťahuje z batožiny uteráky, toaletné potreby a iné doplnky z luxusnej vily. Informoval o tom portál dailymail.co.uk.

Na videu počuť, ako sa jeden z turistov rozčuľuje, že zmeškajú lietadlo, zatiaľ čo ďalší kričí:„Zaplatím to.“ To však s nahnevaným personálom nijako nepohne a zamestnanec ďalej kontroluje batožinu všetkých hostí a postupne vyberá ďalšie a ďalšie prisvojené predmety. "Vysvetli to," hovorí turistovi.

Muž sa opakovane ospravedlňuje, ale márne. "Prestaň. Nejde o peniaze. Viem, že máš veľa peňazí. Toto je neúcta. Prichádzate na Bali, len kradnete - bez rešpektu,“ odpovedal mu zamestnanec.

VIDEO hanby, ktorú si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/The Voice of Sikkim)

Polícia v Sukawati neskôr využila svoju stránku na facebooku na zdieľanie fotografií odcudzených vecí, medzi ktoré patrili aj sušič na vlasy, dávkovače mydla či vešiaky. "Hosť si priznal svoju chybu a ospravedlnil sa, vrátil odcudzené veci a zaplatil za veci, ktoré neboli nájdené," uvádza sa v policajnom vyhlásení. Žiadne obvinenie nebolo vznesené.

VIDEO hanby, ktorú si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia Bali)

Ostatní indickí turisti sa za svojich krajanov poriadne hanbili. „Táto rodina bola prichytená pri krádeži hotelových doplnkov. Takýto trapas pre Indiu. Každý z nás, kto má indický pas, musí pamätať na to, že sme vyslancami národa a podľa toho sa správame. India musí začať rušiť pasy ľuďom, ktorí podrývajú našu dôveryhodnosť,“ uviedol muž, ktorý pôvodne zdieľal zábery.

Viac o téme: HanbaKrádežTuristiPolícia Bali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu