Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brutálny útok počas dovolenky na Malorke: Bitka na hoteli, Roberta (31) šesťkrát bodli

Robert Watson Zobraziť galériu (4)
Robert Watson (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - V nedeľu v skorých ranných hodinách vypukla v hoteli v meste Magaluf na španielskom ostrove Malorka bitka medzi dvomi Škótmi a siedmimi Britmi. Najhoršie z potýčky vyšiel 31-ročný Robert Watson, ktorého zasiahli nožom až šesťkrát do zadku, chrbta, brucha a pravdepodobne aj do hrude. Pred útočníkmi sa mladík stihol skryť v hotelovej izbe, kým neprišla sanitka a vo vážnom stave ho nepreviezla do nemocnice.

Turisti prepadli smrteľnej zábavke: Šesť mŕtvych len v Španielsku, TOTO nikdy neskúšajte!

Robert Watson trávil dovolenku na ostrove so svojím bratom a kamarátom. Španielsky denník cronicabalear.es uviedol, že polícia bola privolaná okolo druhej hodiny ráno do Hotela TRH, ktorý sa nachádza na ulici Martin Ros Garcia po správach o masovej bitke, pri ktorej bol škótsky mladík zranený.

Robert Watson
Zobraziť galériu (4)
Robert Watson  (Zdroj: Facebook)

Watsonovi a jeho bratovi sa podarilo utiecť a zamknúť sa v hotelovej izbe až do príchodu polície a sanitky. Mladíka najprv ošetrili lekári na mieste a potom ho previezli vo vážnom, ale stabilizovanom stave do nemocnice Son Espases.

Robert Watson
Zobraziť galériu (4)
Robert Watson  (Zdroj: Facebook)

Brat zostal na hoteli s políciou, aby jej pomohol pri vyšetrovaní a pátraní po ľuďoch zodpovedných za bodnutie. Zraneného mladíka by mali dopraviť späť do vlasti v stredu a bude prevezený priamo do miestnej nemocnice.

Andrew Fries
Zobraziť galériu (4)
Andrew Fries  (Zdroj: FB/Andrew Fries)

Polícia už zatkla štyroch Britov. Andrewa Charlesa Friesa (29), Anthonyho Muggletona (26), Roberta Stafforda (26) a Kierana Boughtona (26). Fries len niekoľko hodín pred útokom oslavoval svoje narodeniny. Zatknutí mladíci sú držaní na policajnej stanici a o tom, čo sa s nimi stane, rozhodne súd. Informoval portál Mail Online.

Viac o téme: DovolenkaMagaluf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu