Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zamilovaný Rytmus vytočil fanúšikov: TRAPAS na festivale... Vypískali ho!

Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (7)
Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa)

SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU - Už niekoľko mesiacov Patrik Rytmus Vrbovský (41) zapĺňa slovenské a české médiá svojím súkromným životom. Najprv sa rozišiel so speváčkou Darou Rolins (45) a onedlho na to sa dal dokopy s moderátorkou Jasminou Alagič (29). Ktovie, či aj toto malo nejaký vplyv na to, ako zareagovali diváci na víkendovom festivale Sázavafest. Keď totiž raper vyšiel na pódium, ľudia ho vypískali!

Toto nechce zažiť azda žiaden umelec! Po rozchode Patrika Rytmusa Vrbovského a Dary Rolins sa ich fanúšikovia rozdelili na dva tábory. Na tých, ktorí držia s ranenou speváčkou a na tých, ktorí fandia čerstvo zamilovanému raperovi.

Ten sa totiž chvíľu po rozpade vzťahu s blondínkou zahľadel do moderátorky Jasminy Alagič a aktuálne sociálne siete zásobuje zaľúbenými fotkami a romantickými vyznaniami lásky pre svoju novú partnerku. Za to ho však mnohí fanúšikovia a dokonca aj mnohé známe tváre kritizujú. 


Známe tváre si zastávajú sklamanú Daru a útočia na Rytmusa: Je*e mu!


Ktovie, či aj toto malo nejaký vplyv na to, ako sa cez víkend zachovali diváci na českom Sázavafeste. Fakt, že raper meškal niekoľko minút však pre mnohých bol poslednou kvapkou... Mal totiž vystúpiť o polnoci, no 15 minút po tomto čase iba dorazil do areálu festivalu. 

A tak Rytmus zažil to, čoho sa obáva azda každý vystupujúci umelec - keď vyliezol na pódium, rozzúrení diváci ho poriadne vypískali. Moderátor sa ich aj snažil upokojiť, no nič nepomáhalo. A ako svoje meškanie vysvetlil Vrbovský? Vraj sa zdržal kvôli doprave. Nuž, stáva sa, ale na toto vystúpenie asi tak skoro nezabudne...

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu