Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kolosálna hanba pre Táslera: Totálny TRAPAS, takto dovrzal hit Jara Filipa!

Ivan Tásler po siedmich rokoch zabáva svojím vystúpením verejnosť. Zobraziť galériu (4)
Ivan Tásler po siedmich rokoch zabáva svojím vystúpením verejnosť. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Pamätáte si ešte reláciu Legendy popu, ktorú pred siedmimi rokmi na obrazovky priniesla verejnoprávna RTVS? V obľúbenej šou sa počas dvoch rokov vystriedalo množstvo slovenských interpretov, ktorí prespievali staršie slovenské hity. Najnovšie sa na internete objavilo video z účinkovania Ivana Táslera (39), ktoré sa rýchlo stáva obrovským hitom. Aha, čo v piesni "zadrel"!

Tásler sa vtedy objavil v epizóde venovanej Jarovi Filipovi a zaspieval jeho legendárnu pieseň Za dedinou, ktorá sa nachádza aj na štúdiovom albume kapely IMT Smile. Kým v čase, kedy sa relácia vysielala, si zrejme nikto nevšimol, ako Ivan skomolil vokály, dnes sa z videa stáva hit internetu. Pozorným ušiam totiž neuniklo, čo počas Táslerovho spevu zaznelo.

VIDEO: Toto vystúpenie Ivana Táslera spred siedmich rokov teraz zabáva slovenský internet. Aj vy počujete, že má „do**bané stierače“?

Tásler Do*ebané stierače

Spevák totiž, samozrejme, pieseň podal po svojom a poriadne ju precítil. Keď medzi slohami začal používať rôzne „zvukové vložky“ a ozdoby, výrazy, ktoré použil, sa spojili v jedno, z čoho vznikli slová hodné Hitov Zdena z Popradu. Po niekoľkých rokoch sa tak zo záznamu stal hotový virál. To, čo niekoľkokrát vyjde z Ivanových úst, totiž znie ako „Mám do**bané stierače,“ čo Tásler potom ešte ďalej zanietene opakuje.

Ivan Tásler precítil pieseň natoľko, že jeho improvizácia vyznela ako vulgarizmus.
Zobraziť galériu (4)
Ivan Tásler precítil pieseň natoľko, že jeho improvizácia vyznela ako vulgarizmus.  (Zdroj: RTVS)

Hoci Ivan Tásler spieval v Legendách popu už pred rokmi, video sa stalo virálnym až toto leto.
Zobraziť galériu (4)
Hoci Ivan Tásler spieval v Legendách popu už pred rokmi, video sa stalo virálnym až toto leto.  (Zdroj: RTVS)

Na vtipom videu sa teraz baví množstvo ľudí a z ničoho nič sa začalo hromadne šíriť aj po sociálnych sieťach. Kým niektorí sa iba bavia, ďalší hľadajú vinníka, ktorý Ivanovi stierače pokazil. Ten sa síce po rokoch už zrejme nenájde, no Táslerovo podanie Za dedinou bude zrejme ľudí zabávať ešte poriadne dlho.  

Viac o téme: Ivan TáslerJaro FilipLegendy Popu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu