Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ľudia, čo sa to s nami preboha deje? Kvôli SELFIE zomrelo ďalšie zviera, toto je choré!

Dúfame, že teraz pokojne spáva Zobraziť galériu (2)
Dúfame, že teraz pokojne spáva (Zdroj: youtube/lanca videos)

OCHRID - Neskutočné, ako dokážu byť ľudia niekedy hlúpi a bezcitní! Len kvôli jednému záberu, ktorý potom môžu vycapiť na sociálnu sieť, riskujú životy nevinných zvierat. Tak, ako to naposledy predviedla jedna žena v Macedónsku. Toto je kultúra, ktorú chceme?!

Spokojne si plávala na jazere, až dovtedy, kým k nej neprišla bezcitná turistka, ktorá dostala šialený nápad. Istú Bulharku nafotili pri tom, ako schmatla labuť za krídlo a vytiahla ju z jazera Ochrid v Macedónsku na breh. To všetko len preto, aby si s ňou mohla urobiť fotku a potom sa ňou pochváliť na Facebooku. 

Ľudia, čo sa to
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/lanca videos)

Labuť bola očividne veľmi vystresovaná, čo žena len zaklincovala tým, že po tom, ako získala vytúžený záber, vtáka bez akejkoľvek výčitky svedomia nechala ležať na zemi a zomrieť.

Svedom tohto nechutného predstavenia sa stali viacerí ľudia, ktorí vtedy prechádzali okolo. "Videl som, ako sa blíži k labuti. Tá nereagovala, pretože sú tu na turistov zvyknuté. Keď ju ale žena zdrapla za krídlo, bola očividne veľmi vystrašená. Bojovala, no žena ju nepustila a násilím ju ťahala na breh. Keď sa s ňou odfotila, nechala ju tam bezvládne ležať napospas osudu," povedal očitý svedok webu. Macedonia Online. Tu sa človeku priam až ponúka otázka, prečo teda ľudia nezasiahli a labuť neodniesli do jazera sami. 

Ľudia, čo sa to
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/lanca videos)

Bohužiaľ zďaleka nejde o jediný prípad krutosti, ktorej sa ľudia dopustili na zvieratách v súvislosti so zhotovením selfie. Nedávno svet obletela správa o tom, ako turisti vylovili z mora v Argentíne delfínie mláďa, aby sa s ním mohli odfotiť. Mláďatko zomrelo na dehydratáciu po tom, ako kolovalo rukami selfie-chtivých maniakov na horúcom slnku. 

Viac o téme: MacedónskoTýranie zvieratSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu