Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Seriálová kráska ukázala bradavky: Oblečená, a predsa nahá!

Lauren Cohan sa pred obejktív fotografa postavila bez podprsenky. Zobraziť galériu (6)
Lauren Cohan sa pred obejktív fotografa postavila bez podprsenky.

LOS ANGELES - Provokuje aj v šatách! Lauren Cohan (33), známa napríklad z obľúbeného seriálu Walking Dead, nie je žiadna hanblivka. Potvrdzuje to nielen pred kamerami, ale aj na stránkach rôznych magazínov. Spomenúť možno napríklad časopis Imagista, pre ktorý kráska pózovala oblečená v tenučkom tielku a bez podprsenky. Jej bradavky v pozore nešlo prehliadnúť.

Póóózor! Lauren Cohan, známa napríklad zo seriálov Upírske denníky, či Walking Dead, vie ako ulahodiť mužským očiam. Potvrdila to aj počas fotenia pre magazín Imagista. Pred objektív fotografa sa postavila v priesvitnom tope, spod ktorého jej rajcovne presvitali bradavky. Herečka vďaka tomu provokovala, aj keď nebola vôbec nahá.

Lauren sa v rozhovoroch netají tým, že nahota pre ňu nepredstavuje problém a ochotne sa vyzlečie aj pred kamerami. Zo svojich vnád bola vraj nadšená už v čase dospievania. „Bola som chudá ako vetvička. Bola som to najzvláštnejšie dievča z tých najčudnejších,” zaspomínala si herečka. „Potom mi nárastli prsia a začalo to byť skvelé,” uzavrela kráska, ktorá ich ochotne pretŕča aj dodnes. 

Lauren Cohan si je vedomá svojho sexepílu. Predviedla ho aj na stránkach magazínu Imagista.
Zobraziť galériu (6)
Lauren Cohan si je vedomá svojho sexepílu. Predviedla ho aj na stránkach magazínu Imagista.

Viac o téme: Lauren Cohan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu