Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Urobte svojim deťom radosť na Vianoce: Tipy na milé darčeky!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (16)
Ilustračné foto

Vianočná výzdoba nás už sprevádza prechádzkou po meste. Je to znamenie, že najkrajšie sviatky v roku sa nezadržateľne blížia. Nenechávajte si nákupy darčekov až na poslednú chvíľu. Pripravte si aspoň nejaké malé prekvapenie pre vašich najbližších. Tentokrát dáva internetový obchod iPark.sk do pozornosti knihy pre deti. Veď tie sa z balíčkov pod stromčekom predsa tešia najviac. Vyberte im titul z akciovej ponuky a ušetrite.

Osobný odber po celej SR ZDARMA! Zoznam odberných miest>>

Kompletný prehľad akciových titulov>>

Kufrík rozprávok do postieľky


Krásny kufrík, ktorý obsahuje štyri najznámejšie rozprávky poteší tých najmenších.
- Kocúrik v čižmách
- O troch medveďoch
- Snehulienka a sedem trpaslíkov,
- Kráska a Zviera
 

Kufrík rozprávok na dobrú noc


Krásny kufrík, ktorý obsahuje štyri všetkým známe a najobľúbenejšie rozprávky poteší tých najmenších.
- Popoluška
- Červená čiapočka
- Tri prasiatka
- Zlatá priadka

Vianočné koledy - Vladimíra Vopičková


Zaspievajte si spolu s deťmi najznámejšie vianočné koledy. Zabezpečíte tak pekné vianočné chvíle sebe i svojim deťom prostredníctvom vynikajúcej hudobnej zábavy v podobe knižky.
 

Živá kniha - Svjatoslav Bulackij, Sněžana Ivinskaja


Pred vami je skutočná živá kniha! Na jej stránkach hrozivo reve lev, štebocú lesné vtáky, na lúke bzučia včely, vykrikujú morské čajky... V knihe taktiež nájdete mnoho okienok s prekvapením. Nazrite do nich a dozviete sa, kde sa zvieratá ukrývajú, ako vyzerajú ich domčeky, a dokonca budete môcť uzrieť, čo sa deje na dne oceánu!
 

Angličtina pre deti Zábavné rýmovačky - Henrieta Krejčí, Klára Višková


Angličtina hrou! Pre najmenších žiakov, ktorí práve začínajú s anglickým jazykom, prinášame ideálnu pomôcku. Pri čítaní či počúvaní veselých dvojjazyčných básničiek si deti ľahko zapamätajú nové slovíčka a vďaka krásnym ilustráciám rýchlejšie pochopia ich význam. Jednoduché veršíky môžu precvičovať nielen doma s rodičmi, ale aj s učiteľmi v škôlkach a školách.
 

Čo mám vedieť kým pôjdem do školy - Sally Hewittová


Chystá sa vaše dieťa budúci rok do školy? Začnite ho aktívne pripravovať. Pomôžte mu riešiť jednoduché úlohy a rozvíjať analytické myslenie. Kniha predškolákom umožňuje porozumieť takým pojmom, ako sú miery a váhy, podobnosť a odlišnosť rôznych vecí a tvarov, zoznámi ich so základnými geometrickými obrazcami, usporiadaním času a pod.
 

Kniha najkrajších rozprávok - Martin Matuška


Táto kniha vás zavedie do magického sveta, v ktorom dobro víťazí nad zlom, hrdinovia sú schopní zvládať veľké činy a všetko nakoniec dobre dopadne...

Každé dieťa bude so zatajeným dychom sledovať osudy neobyčajných postáv. Veľké písmená uľahčujú čítanie aj tým najmenším čitateľom. Nádherné ilustrácie podporujú rozvíjanie fantázie.
 

Moje najkrajšie rozprávky - Martin Matuška


V tejto knihe nájdete zmes tých najkrajších a najznámejších rozprávok. Rozprávky ako Červená čiapočka, Tri prasiatka, Snehulienka, Škaredé káčatko, Kocúr v čižmách a mnohé ďalšie. Kniha je písaná veľkým písmom, takže ju ľahko prečíta aj malý školák. Každá rozprávka je doplnená veselou ilustráciou.
 

Traktor ide na pole - Antotín Šplíchal


Veľké leporelo pre malých čitateľov je rozdelené podľa ročných období na štyri dvojstrany. Na celostránkových ilustráciách sa deti môžu dozvedieť, čo robí traktor v priebehu roka (a verte, že náš traktor nezaháľa). Na jednotlivé obrázky naväzujú i tematicky zamerané jednoduché úlohy.
 

Veľká kniha hádaniek a doplňovačiek - Ivana Maráková, Romana Šíchová


Napočítaj do desať...
nauč sa prvé písmenká...
nakresli alebo obtiahni obrázok...
dokonči alebo vyfarbi správnou farbou...

To všetko pripraví vaše dieťa do školy, pomôže mu zábavnou formou rozvíjať schopnosti, fantáziu a logické myslenie. Pustite sa do toho!
 

Hľadaj dvojicu: Čo jem a kde bývam


Táto séria je určená deťom od 3 rokov. Hľadanie dvojíc rozvíja logické myslenie, deti sa naučia rozoznávať tvary a farby, počítať a spoznajú rôzne zvieratká.
 

Hľadaj dvojicu: Farby a tvary


Táto séria je určená deťom od 3 rokov. Hľadanie dvojíc rozvíja logické myslenie, deti sa naučia rozoznávať tvary a farby, počítať a spoznajú rôzne zvieratká.
 

Hľadaj dvojicu: Ja a moja mama


Táto séria je určená deťom od 3 rokov. Hľadanie dvojíc rozvíja logické myslenie, deti sa naučia rozoznávať tvary a farby, počítať a spoznajú rôzne zvieratká.
 

Všeobecná školská encyklopédia


Všeobecná školská encyklopédia obsahuje informácie k väčšine tém, ktoré sú súčasťou školského učiva. Napríklad aj obzvlášť zaujímavé témy, ako dažďové pralesy, sopky, výkyvy počasia či história Mayov sú vysvetlené dynamicky a s množstvom farebných obrázkov.  Texty sú tematicky usporiadané do desiatich základných okruhov, ktoré sa úzko vzťahujú k školskej výučbe. K základným informáciám je rýchly, ľahký prístup pomocou farebne odlíšených kapitol, v ktorých sú texty skúsených autorov rozdelené do krátkych, ľahko čitateľných úsekov. Jednotlivé časti vizuálne dopĺňa viac ako 1000 umeleckých diel a fotografií.
 

Zlatá kniha rozprávok z celého sveta


Rozsiahly zborník 24 najznámejších rozprávok z celého sveta, približuje na svojich viac ako 800 stranách, to najkrajšie z rozprávkového sveta. Kniha ponúka celostránkové plnofarebné ilustrácie na každej strane, ktoré spestrujú a podfarbujú texty dobrodružných príbehov. Poukazuje sa v nich na dôsledky pýchy a chamtivosti, nad ktorými víťazí sila múdrosti, lásky a dobrého úmyslu. Rozprávky nielen pobavia, ale aj dokážu spojiť prostú mravnosť s nádherným svetom fantázie.

V Zlatej knihe rozprávok z celého sveta nájdete tieto klasické príbehy: Bambi, Kráska a Netvor, Popoluška, Janko a fazuľa, Peter Pan, Alica v krajine zázrakov, Pinocchio, Šalátočka, Červená Čiapočka, Aladin a čarovná lampa, Čarodejník z krajiny Oz, Brémski muzikanti, Škaredé káčatko, Kniha džunglí, Malá morská víla, Statočný cínový vojačik, Šípková Ruženka, Okolo sveta za 80 dní, Tri malé prasiatka, O Palčekovi, Kocúr v čižmách, Zlatovláska a tri medvede, Snehulienka a sedem trpaslíkov, Vlk a sedem kozliatok.
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu