Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Toto Banášová na verejnosti ešte nespravila: Adela, ty sa nezdáš!

Adela Banášová sa predviedla v nezvyčajnej úlohe. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová sa predviedla v nezvyčajnej úlohe.

BRATISLAVA - Nebola za moderátorku! Adela Banášová (33) sa pred pár dňami zúčastnila talkshow svojho otca Jozefa. V dvojhodinovom programe uplatnila svoju výrečnosť, keď spomínala na detstvo. Okrem toho sa však predstavila aj v pomerne nezvyčajnej polohe, a to ako speváčka. Blondínka síce za sebou nejaké skúsenosti má, no nikdy ešte na verejnosti nepredviedla toľko piesní naraz. Ako to dopadlo?!

Nedávny Deň detí pripomenul počas tohto týždňa Bratislavčanom aj Jozef Banáš vo svojej talkshow. Ako hosťa si pozval svoju dcéru Adelu, ktorá mala za úlohu spomínať na časy dávno minulé. Okrem toho si však v programe aj zaspievala. „Chcel, aby som spomínala na skladby, ktoré sme spievali, keď som bola malá,” prezradila nám dôvod svojho hudobného vystúpenia blondínka a zároveň autorka detskej knihy Zabudnuté slovenské rozprávky

Moderátorka už nejaké skúsenosti má - zaspievala si s Tomášom Bezdedom v čase, keď tvorili pár. Do duetu si ju prizval aj Janek Ledecký. Ešte nikdy však nikde nevystupovala so siedmimi piesňami. Podľa našich informácií pred svojím výkonom priznala, že má trému. Zisťovali sme od nej preto, ako dopadla a aké boli reakcie publika. „Ohlasy som neriešila. Keď si spievate so známymi, tak to nerobíte kvôli ohlasom, ale kvôli spoločnej dobrej nálade, a tá tam bola,” povedala pre topky.sk Banášová. 

VIDEO: Adela Banášová spieva hit Levandulová od Hany Hegerovej a Petra Hapku.

VIDEO: Adela Banášová spieva Imagine od Johna Lennona.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu