Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Začalo sa jarné turné skupiny Bloom

Začalo sa jarné turné skupiny Bloom Zobraziť galériu (7)
Začalo sa jarné turné skupiny Bloom (Zdroj: Zdenko Hanout, Veronika Klimonová)

Let the good days come tour 2014. Tak sa volá aktuálne turné bratislavskej skupiny Bloom, ktoré sa začalo už piatok, 21.3 v Martinskom Barmuseu.

Skupina Bloom je na hudobnej scéne už niekoľko rokov, ale svoj debutový album s názvom Let the good days come vydali len prednedávnom. A práve ten sa skupina rozhodla podporiť aj jarným turné.

„Je to naše prvé samostatné turné a veľmi sa naň tešíme. Koncertný program je kompletne nacvičený a už netrpezlivo čakáme, kedy ho budeme môcť naživo predstaviť našim fanúšikom,“ neskrýva emócie gitarista Lukáš Kyška.

„Plánujeme odohrať najmä skladby z nášho nového albumu. Určite zaznie singel Carousel ride, Pearl river, Pigeon song, či Eclipse. Taktiež sme do nového šatu obliekli skladby z prvého EP, plus máme pripravených pár prekvapení a jednu novú pieseň,“ prezradila Barbora Drahovská.

Poznávacím znamením kapely Bloom je hlas šarmantnej a neprehliadnuteľnej speváčky Barbory Drahovskej, ktorej zasnení a jemne chrapľavý prejav si okamžite opantá oko i ucho poslucháča. Hnacím motorom v skupine je gitarista Lukáš Kyška, ktorý je hlavným mozgom pri skladaní piesní a spolu s Barborou sa podieľa aj na textoch. Na basgitaru hrá a čaruje Jozef Graus a za bicími sedí večne pozitívne naladení Igor Ajdži Sabo. Piatym a zároveň najnovším členom je klávesák Martin Wittgruber.

Pätica hudobníkov sa so svojim novým koncertným repertoárom predstaví v siedmich slovenských mestách. Na dvoch koncertoch, konkrétne v Bratislave a v Novom Meste nad Váhom, spoločne s Bloom vystúpi aj harfistka Mária Kmeťková. Vstupenky na jednotlivé koncerty sa dajú kúpiť na stránke www.predpredaj.sk.

Bloom – Carousel Ride (Official Video)

Bloom – Let the good days come Tour 2014 (pozvánka)

Začalo sa jarné turné
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Zdenko Hanout, Veronika Klimonová)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu