Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO z tajnej svadby najkrajšej Slovenky: Vydala sa na pláži!

Z Lucie Senášiovej je už vydatá pani. Zobraziť galériu (5)
Z Lucie Senášiovej je už vydatá pani.

MIAMI – Ich láska je už spečatená! Miss Universe SR 2007 Lucia Senášiová má za sebou deň, na ktorý nikdy nezabudne. V slnečnom Miami povedala priamo na pláži svoje „áno“ talianskemu partnerovi Simonovi Ruggerovi. Svadba dvojice bola nielen netradičná, ale pre mnohých modelkiných známych aj prekvapivá.

Svojho princa našla v zahraničí! Lucia Senášiová, ktorá v roku 2007 získala titul Miss Universe SR, sa v poslednej dobe stiahla do úzadia. Vyhýbala sa spoločenským podujatiam a nebolo o nej príliš počuť ani v súvislosti s pracovnými aktivitami na Slovensku. Tmavovláska sa zdržiavala prevažne v Taliansku, kde príležitostne fotila. Tam sa zoznámila aj so svojím partnerom Simonom Ruggerom, ktorého si už aj vzala za manžela.  

Dnes sa totiž Lucia na sociálnej sieti popýšila fotografiami zo svadobného obradu, ktorý sa odohral pred pár hodinami. Dvojica si povedala svoje „áno“ na pláži. Tmavovláska sa netajila tým, že prežíva tie najkrajšie chvíle. „Veľmi pekne ďakujeme. Sme veľmi šťastní a želáme krásnu noc z Miami. Bolo to nádherné,” reagovala na množstvo gratulácií bývalá misska, ktorá mnohých priateľov týmto životným krokom prekvapila.

Miss Universe SR 2007 Lucia Senášiová sa vydala za svojho talianského partnera Simona Ruggeriho.
Zobraziť galériu (5)
Miss Universe SR 2007 Lucia Senášiová sa vydala za svojho talianského partnera Simona Ruggeriho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu