Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tehotná princezná sa pochválila bruškom: Krajšia ako Kate Middleton!

Zatiaľ čo Kate Middleton preferovala voľnejšiu tehotenskú módu, princezná Madeleine hrdo vystavuje bruško v celej kráse. Zobraziť galériu (9)
Zatiaľ čo Kate Middleton preferovala voľnejšiu tehotenskú módu, princezná Madeleine hrdo vystavuje bruško v celej kráse.

ŠTOKHOLM – V tehotenstve doslova prekvitá! Zatiaľ čo Kate Middleton (31) si svoj prírastok pod srdcom vždy prísne strážila pod voľnejšími outfitmi, švédska princezná Madeleine (31) stavila na presne opačný trik. Keď sa pred pár dňami objavila v spoločnosti, všetkým hosťom doslova vyrazila dych. Rastúce bruško a svoje materské tvary totiž vystavila na obdiv v celej ich nádhere.

Krásu budúcej mamičky nijako neskrýva! Aj keď princezná Madeleine v rodnom Švédsku nevyvoláva až taký ošiaľ ako Kate Middleton v Británii, v uplynulých dňoch významne potešila mnohých priaznivcov monarchie. Po boku celej rodiny sa totiž objavila na oslave 70. narodenín svojej matky kráľovnej Silvie. A jej celková vizáž dokonale podčiarkovala ženských pôvab v tehotenstve.

Madeleine na slávnostnú udalosť zvolila dlhú róbu z čipky vo farbe kráľovskej modrej. Medzi vnadami a bruškom bol navyše zakomponovaný saténový opasok, ktorý zvýraznil tie správne mamičkovské partie. Niet sa tak čo čudovať, že namiesto oslávenkyne sa v centre pozornosti razom ocitla jej najmladšia ratolesť.

Termín pôrodu má švédska princezná stanovený na marec. Spočiatku síce bola požehnaným stavom zaskočená, no dnes si ho užíva plnými dúškami. „Stalo sa to veľmi rýchlo a nečakane,“ zdôverila sa Madeleine na margo tehotenstva v rozhovore pre dámsky magazín Elle. Pohlavie prvého prírastku do rodiny však na rozdiel od Kate Middleton netají. Jej krajania už teraz vedia, že sa spolu s ňou môžu tešiť na dievčatko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu