Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šok: Známa sedemdesiatnička pózovala úplne nahá – ukázala aj rozkrok!

Sedemdesiatnička Vivienne Westwood pred objektívom obnažila úplne všetko. Zobraziť galériu (10)
Sedemdesiatnička Vivienne Westwood pred objektívom obnažila úplne všetko. (Zdroj: Juergen Teller)

NEW YORK – Toto od nej nik nečakal! Dizajnérka Vivienne Westwood (71) už celé desaťročia oblieka hollywoodske hviezdy a v oblasti módy znamená samostatný pojem. Pred tromi rokmi sa však podujala na neuveriteľne odvážny krok. Nechala sa zvečniť v Evinom rúchu a dokonca roztiahla nohy, aby svetu ukázala najintímnejšie partie.

Starecká nerozvážnosť? Vivienne Westwood je v kuloároch známa nielen svojským vkusom, ale aj náladovosťou a tak trochu neviazanou povahou. Ako dáma bez škrupúľ a ostychu sa najnovšie prezentuje aj na fotografiách umelca Juergena Tellera. Jeho nahé portréty totiž obsahujú krivky známych žien ako Lily Cole či Kristen McMenamy. Čerešničkou na torte sa však stala ryšavá návrhárka, ktorá si to bez jediného kúska oblečenia namierila pred jeho objektív ako 68-ročná veteránka.

Vivienne odhodila akékoľvek zábrany a pohodlne sa uvelebila na rustikálnom dvojkresle. V polohe na bruchu odhalila „len“ časť poprsia a obrysy zadku, čím docielila celkom vkusný akt. Úplne opačne však vyznieva jej druhá fotografia, na ktorej obnažila povädnuté vnady aj intímnu oblasť medzi roztiahnutými nohami. Na perách jej síce nechýba úsmev, no celkový výsledok pôsobí pomerne zúfalým dojmom.

Napriek tomu, že Vivienne má roky mladosti dávno za sebou, pre Tellera išlo o skvelú skúsenosť. „Bolo to príjemné – v nedeľu večer v jej dome. Pracoval som s ňou veľmi dlho a vždy ma nadchlo, aká úžasná je jej pokožka,“ nešetril chválou na margo intímneho fotenia v rozhovore pre magazín New York. Podľa jeho slov bol vždy zvedavý, ako táto aktívna sedemdesiatnička vyzerá nahá a svojím spôsobom si splnil tajný sen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu