Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exotická hviezda si neustrážila plavky: Vyliezol jej celý prsník!

Christina Milian v riskantných plavkách nechtiac obnažila svoje bujné poprsie. Zobraziť galériu (7)
Christina Milian v riskantných plavkách nechtiac obnažila svoje bujné poprsie. (Zdroj: www.profimedia.sk)

MIAMI – Malé plavky alebo kyprejšie krivky? Hoci Christina Milian (31) nikdy nepatrila ku korpulentným kráskam, v tých dňoch provokuje návštevníkov miamskej pláže viac, ako sa na slušnú dámu patrí. Môže za to odvážny kúsok garderóby s hriešne hlbokým výstrihom. Speváčkine prsia z neho vyliezajú samé – aj s bradavkami.

Je sa na čo pozerať! Popri nabitom pracovnom programe si Christina Milian predsa len našla zopár chvíľ na oddych a vybrala sa slnečnými lúčmi na vyhriatu Floridu. Svoju sexi figúru typu „krv a mlieko“ však v týchto dňoch nijako neskrýva, práve naopak. Navliekla si monokiny, ktoré jej prednosti sotva udržali na uzde.

Exotická cica sa môže pochváliť kubánskymi koreňmi, ktoré neváha pretŕčať v celej ich nádhere. Na piesočnatej pláži síce vystriedala viacero polôh, no vo všetkých z nich sa jej okrúhle vnady drali z výstrihu. Nakoniec si ich neustrážila a pred tamojšími dovolenkármi vystavila na obdiv celý prsník aj s vykuknutou bradavkou.

Christina sa doteraz najviac zviditeľnila ako hudobná hviezdička, už však stihla rozbehnúť aj hereckú kariéru. Za sebou má skrachované manželstvo so spevákom a producentom prezývaným The-Dream, s ktorým splodila dcérku Violet Madison. Odvtedy už uplynuli takmer tri roky, no prominentná mamička si stále udržiava zvodné krivky aj určitý odstup od sociálnych sietí. „Snažím sa nezdieľať toho príliš veľa. Vždy je určitý bod, do ktorého vás ľudia poznajú a od ktorého si chcete udržať určité súkromie. Týka sa na to najmä mojej dcéry,“ prezradila v dávnejšom rozhovore. Cez víkend však pri mori až taká ostýchavá nebola.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu