Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Austrálska bohyňa rozpálila pláž: Sexi zadok a bujné silikóny sa drali von!

Sophie Turner prevádzala svoje hriešne sexi telo v miniatúrnych bikinách na pláži. Zobraziť galériu (9)
Sophie Turner prevádzala svoje hriešne sexi telo v miniatúrnych bikinách na pláži. (Zdroj: profimedia.sk)

SYDNEY – Zvádza z každého uhla! Hoci meno Sophie Turner (28) sa v našich končinách príliš často neskloňuje, fanúšikom na domácej pôde sú jej krivky dôverne známe. Sexi blondínka totiž vo svete modelingu prerazila osvedčenými ženskými zbraňami – kypré poprsie a šťavnaté polky neváha predvádzať v úsporných plavkách.

Výstavný kus! Aj takýmto prívlastkom sa môže pýšiť Sophie Turner, ktorá sa minulý týždeň pretŕčala na piesočnatej pláži. Scenériu s rozbúreným morom v pozadí si však nevybrala pre nič za nič. K hrátkam vo vlnách totiž prizvala aj paparazzov, ktorí sa jej vyformovaného tela nevedeli nabažiť. Kráska od protinožcov ochotne koketovala s objektívmi a predvádzala krivky v minimalistickom modeli bikín.

Sophie si je už viac než desaťročie dobre vedomá, že jej postavička ako lusk privádza zástupcov opačného pohlavia do hotového šialenstva. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, keď s rozpustenou hrivou vystrkovala svoj zadoček s veľkosťou do dvoch dlaní. Rozhodne však mala čo ponúknuť aj pri pohľade spredu – miniatúrne kúsky látky ledva udržali jej silikónové vnady na uzde. Ploché bruško a dlhé štíhle nohy boli už „len“ oku lahodiacim bonusom.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Sophie o vzdelanie nemusí javiť najmenší záujem, opak je pravdou. V roku 2001 si získala priazeň divákov v reality šou hľadajúcej talenty z oblasti modelingu Search for a Supermodel. Tú sa jej podarilo hladko vyhrať a získať kontrakt na 250 tisíc amerických dolárov. Závideniahodný odrazový mostík pre kariéru modelky ju stál prerušenie štúdia práv. V roku 2008 však školu dokončila a získala bakalársky diplom. Vo svete je známa aj pod príznačnou prezývkou The Saucy Aussie, pričom doteraz hviezdila na mólach v najrôznejších módnych metropolách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu