Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Záhradníkova netradičná svadba: Nevestu si odviezol na traktore!

Braňo Záhradník a Danka Schultzová sú už manželia. Z kostola sa odviezli skutočne netradične - traktorom. Zobraziť galériu (53)
Braňo Záhradník a Danka Schultzová sú už manželia. Z kostola sa odviezli skutočne netradične - traktorom.

DONOVALY - Už sú svoji! V sobotu si povedali svoje "áno" Branislav Záhradník (39) a Daniela Schultzová (30). Pre poslanca mestskej časti Karlova Ves ide už o druhú svadbu. Na túto však rozhodne nezabudne. "Vďaka" kamarátovi Borisovi Kollárovi (47) sa na ňu dohrnula asi stovka zvedavcov. Známy boháč totiž prostredníctvom reklamnej a bilbordovej kampane od stredy vyzýval ľudí k účasti na obrade s tým, že sa pokúsia vytvoriť rekord v počte gratulantov. To však nebolo jediné prekvapenie, ktoré si Boris pre mladomanželov pripravil.

Ako sme už na topkách informovali, podnikateľ Boris Kollár pozýval na svadbu svojho blízkeho kamaráta Branislava Záhradníka stovky ľudí bez toho, aby o tom ženáč tušil. Od stredy totiž v rádiu a na bilbordoch vyzýval ľudí k tomu, aby sa zúčastnili na prominentnej svadbe s cieľom vytvoriť slovenský rekord v počte gratulantov. Lákadlom pre návštevníkov boli párky, čaj a žetóny na lanovku - všetko zdarma. 

Záhradníkovej svadby sa zúčastnilo zhruba 100 ľudí, pre ktorých bolo pripravené aj občerstvenie. Zaujímalo nás preto, čo na túto účasť hovorí samotný Záhradník. K tejto otázke nech sa vyjadrí autor nápadu - pán Kollár. My sme chceli mať svadbu v komornom rodinnom kruhu," povedal pre topky.sk s úsmevom čerstvý ženáč. Ako sme sa v súvislosti s tým dozvedeli, podnikateľ by sa mal mať teraz na pozore. „Odplata určite príde. Odporúčam Borisovi, aby bol pri každej svojej osobnej udalosti veľmi ostražitý," vyhrážal sa Braňo so smiechom.

Pár prekvapení čakalo na ženáča a nevestu aj po skončení svadobného obradu. Zatiaľ čo ku kostolu priviezol Kollár nevestu v luxusnom automobile, pri východe ju už čakal skutočne netradičný odvoz - vyzdobený traktor s prívesom, na ktorom bol červený koberec. Práve tam kamaráti Braňa a Danku usadili a odviezli ich na miesto, kde sa konala svadobná hostina. Mladomanželia sa po celý čas usmievali a kývali všetkým prítomným hosťom.

Zmysel pre humor mal očividne aj oddávajúci kňaz. Krížik, ktorý bol súčasťou obradu, dal do rúk práve vtipkárovi Kollárovi, ktorý má povesť záletníka. Farár tak (ne)chtiac pobavil viacerých prítomných. Za zmienku určite stoja aj svadobné dary, ktoré ženích a nevesta od svojich kamarátov dostali. Ako totiž medzi rečou poznamenali, chceli mu darovať veci potrebné do domácnosti, ktoré určite využije. Záhradník tak dostal asi sedem veľkých gýčových sôch, ktoré by mali byť umiestnené práve v záhrade.

Právnik si ešte pred svadbou stihol užiť aj tradičnú rozlúčku so slobodou. Zaujímalo nás, či sa týmto vážnym krokom v živote manželov niečo výrazne zmení. „Tešíme sa a sme šťastní. Verím, že manželstvo nám prinesie len samé pozitíva a nič sa nezmení k horšiemu," reagoval v mene oboch Záhradník.

V súvislosti s rozozvučaním svadobných zvonov sa logicky natíska otázka spoločných potomkov. U Záhradníka sme preto zisťovali, či si bude brať v počte detí príklad zo svojho kamaráta Borisa Kollára. „Nič neplánujeme, ale ani sa ničomu nebránime," povedal nám poslanec mestskej časti. Nechajme sa teda prekvapiť, či spolu s manželkou splodia bábätko na svadobnej ceste. Dvojica sa pravdepodobne vyberie do Austrálie. „Dlhodobo tam žije môj brat s manželkou. Práve tam začína leto," uzavrel s úsmevom Braňo. Snáď si tam spoločne so svojou polovičkou užijú zaslúžené súkromie a intimitu - teda ak im to opäť neprekazí kamarát Boris. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu