Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Magický pôrod manželky Braňa Záhradníka: Wau, to je náhodička!

Braňo a Daniela Záhradníkovci sú už rodičmi. Zobraziť galériu (4)
Braňo a Daniela Záhradníkovci sú už rodičmi.

BRATISLAVA - Už sú rodičmi! Poslanci Branislav (40) a Daniela Záhradníkovci (33) sa radujú zo svojho prvého spoločného dieťaťa. Pokračovateľ rodu sa narodil v bratislavskej nemocnici v pondelok 3. 3. poobede, presne na 33. narodeniny mamičky na 3. poschodí pôrodnice.

Prvý spoločný potomok je na svete! Branislav Záhradník sa ženil v septembri 2012 a takmer presne rok po svadbe sa jeho manželka Daniela dozvedela, že je v požehnanom stave. V poslednom období sa vo vysokom štádiu tehotenstva zúčastnila viacerých spoločenských akcií a pôrod očakávala každým dňom.

Dieťatko sa nakoniec na svet vypýtalo v naozaj výnimočný deň.„Priatelia, moja Danka má dnes, 3. 3., 33. narodeniny a práve som ju odviezol do pôrodnice (na 3. poschodie), tak držte palce, nech nám tie trojky prinesú šťastie,” napísal politik v pondelok na sociálnu sieť. A o pár hodín sa už tešil zo svojho ďalšieho dieťaťa (z predchádzajúceho manželstva má dve, pozn. red.).

Ako sme sa dozvedeli, páriku sa narodil syn. „Už je chlapec na svete,” napísal nám v podvečer Braňo. Dieťatko prišlo na svet s mierami 47 centimetrov a 3200 gramov. Meno mu rodičia ešte nedali. Pred pár mesiacmi nám prezradili, že pohlavie bábätka nepoznajú a nechajú sa prekvapiť. Zrejme preto ešte potrebujú čas na rozmyslenie. 

Danielu Záhradníkovú v pondelok doobeda odviezol jej manžel Braňo do pôrodnice.
Zobraziť galériu (4)
Danielu Záhradníkovú v pondelok doobeda odviezol jej manžel Braňo do pôrodnice.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu