Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Braňo Záhradník má malého Matýska: Aha, akoby tomu filmovému z oka vypadol!

Malý Martinko, syn Braňa Záhradníka a jeho manželky Daniely, ako keby z oka vypadol Matýskovi z komédie S tebou mě baví svět. Zobraziť galériu (6)
Malý Martinko, syn Braňa Záhradníka a jeho manželky Daniely, ako keby z oka vypadol Matýskovi z komédie S tebou mě baví svět. (Zdroj: Jan Zemiar)

DONOVALY - Malý dvojník! Podobne ako po minulé roky, aj tento si poslanec Branislav Záhradník (41) a jeho manželka Daniela (33) užívali zimnú dovolenku na zasnežených Donovaloch. A spoločnosť im robil už aj ich synček Martinko (9 mes.). No a práve on bol hviezdou lyžiarskeho strediska. Veď zababušený chlapček v čiapke s brmbolcom nápadne pripomínal známeho Matýska z komédie S tebou mě baví svět.

Krásna príroda a láska k zimným športom každoročne vyláka do známych lyžiarskych stredísk množstvo prominentných Slovákov. Chvíle relaxu ďaleko od ruchu veľkomesta si do zasneženého prostredia Donovál prišli vychutnať aj Braňo a Daniela Záhradníkovci. No hoci ide o ich každoročný „rituál“, predsa len bol tentokrát v niečom výnimočný – na dovolenke im totiž robil spoločnosť už aj ich 9-mesačný synček Martinko. 

A ten by si rovno mohol zahrať malého Matýska v pokračovaní kultovej komédie S tebou mě baví svět. Veď zababušený chlapček v červenej bundičke ako keby z oka vypadol známemu filmovému bábätku. Postarala sa o to aj čiapka s brmbolcom, ktorá výzor malého Záhradníka dotiahla do úplnej dokonalosti. Veď posúďte sami!

Branislav Záhradník so svojimi láskami - manželkou Danielou a synčekom Martinkom.
Zobraziť galériu (6)
Branislav Záhradník so svojimi láskami - manželkou Danielou a synčekom Martinkom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu