Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Weiterová hazarduje s vlastnými prsiami: Nikola, neblázni!

Nikola Weiterová už tri týždne po operácii pŕs cvičí. A to by nemala. Zobraziť galériu (9)
Nikola Weiterová už tri týždne po operácii pŕs cvičí. A to by nemala.

BRATISLAVA – Cvičí na úkor zdravia?! Úspešná fitneska Nikola Weiterová (20) sa už zhruba tri týždne pýši novým poprsím. Namiesto odporúčaného odpočinku však začala krátko po operácií cvičiť v posilňovni. A to by rozhodne nemala robiť. Práca s činkami jej totiž môže zdeformovať prsia alebo inak ohroziť zdravie.

Nešetrí sa! Dcéra speváka Otta Weitera Nikola sa za posledné obdobie poriadne zviditeľnila. Nielen svojimi športovými úspechmi z prestížnych fitnes súťaží, ale aj snahou vstúpiť do šoubiznisu. Nedávno nafotila sexi kalendár a nahrala videoklip k piesni Sexy Lady. Rovnako tak zapracovala na svojej postave, keď si začiatkom januára tohto roka nechala spraviť silikóny. No ani nie mesiac od operácie sa brunetka vrhla na činky. A to by rozhodne nemala robiť. Dievčatám totiž lekári odporúčajú, aby sa po zákroku vôbec nenamáhali a nevyvíjali žiadnu fyzickú aktivitu.

„Pacientka by mala 3-4 týždne po operácii dodržiavať kľudový režim. Záleží to však od rozsahu a typu zákroku. U fitnesiek býva postup operácie trochu iný. Na našej klinike sme minulý rok operovali dve. Pri operácii sa použili výhradne okrúhle implantáty. Tie boli vložené pod žľazu a iba čiastočne pod sval, nakoľko pri vložení pod sval dochádza k uvoľneniu svalu a svalového úponu, čo by sa v budúcnosti mohlo esteticky prejaviť na prsiach,“ vysvetlila nám majiteľka kliniky krásy MUDr. Alexandra Novotná. Oboznámila nás tiež s prípadnými rizikami: „Môže napríklad nastať posun implantátu a z toho vyplývajúca asymetria.“

Zaujímalo nás preto, či sa Nikola nebojí nejakých zdravotných komplikácii. „Určite som začala cvičiť skôr, ako by som mala. Niektoré dievčatá sa po takomto zákroku zotavujú aj dva mesiace. Ja mám zázračnú regeneráciu. Mala som výborný operačný tím i dobré lieky, za čo som vďačná. Nič by som nerobila na úkor svojho zdravia. Cvičím v podstate bez váhy, aby som si po tej operácii neublížila. Dávam si pozor, tvrdila nám Weiterová.

Hoci sa fitneska po zákroku rýchlo zotavila, predsa len by si mala na svoje prsia a zdravie dávať lepší pozor. Určite by ju nepotešilo, ak by musela ísť po niekoľkých mesiacoch opäť pod nôž.

VIDEO: Weiterová v posilňovni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu