Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Sexy Lady Weiterová provokuje novými silikónmi: V spodnej bielizni, aj bez nej!

Nikola Weiterová nafotila sexi zábery, na ktorých pózuje v spodnej bielizni, ale aj bez nej. Zobraziť galériu (6)
Nikola Weiterová nafotila sexi zábery, na ktorých pózuje v spodnej bielizni, ale aj bez nej.

BRATISLAVA – Nikola Weiterová (20) podstúpila začiatkom roka plastickú operáciu, pri ktorej si do pŕs nechala voperovať silikónové implantáty. Dôvodom bol fakt, že sa pravidelným cvičením prednosti atraktívnej fitnessky zmenšili. Brunetka nedávno nafotila séria šteklivých záberov, ktoré len potvrdzujú správnosť jej rozhodnutia.

Nikola Weiterová sa do povedomia ľudí dostala najmä ako úspešná fitnesska. Začiatkom roka sa jej podarilo spôsobiť rozruch aj v hudobnej oblasti, keď skúšala šťastie ako speváčka. Na adresu piesne Sexy Lady si v tom čase vypočula spŕšku kritiky. Dcére repeťáka Otta Weitera však nie je cudzia ani úloha modelky. V minulosti napríklad nafotila aj jemne provokatívny kalendár.

Dôkazom, že brunetka je pred objektívom fotografa ako doma, potvrdzuje aj fakt, že má na konte nové sexi zábery. Hoci ide o snímky, na ktorých nie je vidno intímne partie, i tak sú provokatívne. „Oslovil ma na to jeden lifestylový magazín, ktorého súčasťou sú série ženských, ale aj mužských snímok. Lámali ma na to 2 mesiace,“ povedala nám k tomu fitnesska. „Myslím, že fotografie sa vydarili a splnili svoj cieľ. Sú jemne sexi, čo je do takéto magazínu vhodné,“ dodala.

Zábery vznikali v čase, keď bola brunetka v najlepšej forme. „Mala som vtedy ešte pred súťažami. Fotilo sa v Prahe, takže som to mala spojené s takým menším výletom,“ poznamenala Nikola, ktorá pred objektívom fotografa pózovala v provokatívnej spodnej bielizni, ale aj bez nej.

Ako nám kráska v súvislosti s tým prezradila, na fotografie má zatiaľ len samé pozitívne ohlasy. „Páčili sa aj babke a dedkovi. Oni sú mojimi najväčšími fanúšikmi. Ak to prejde cez nich, tak s tým potom nie je žiadny problém,“ uzavrela Nikola.

Nikola Weiterová sa môže pýšiť dokonalými krivkami.
Zobraziť galériu (6)
Nikola Weiterová sa môže pýšiť dokonalými krivkami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu