Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Weiterová nafotila sexi kalendár: Obnažená ukázala takmer všetko!

Weiterová nafotila sexi kalendár. Zobraziť galériu (15)
Weiterová nafotila sexi kalendár.

BRATISLAVA - Predviedla svoje krivky! Majsterka Európy a sveta v Bikini fitness Nikola Weiterová (20) sa nedávno rozhodla pre svojich fanúšikov nafotiť dráždivý kalendár na rok 2012. V sexi pózach ukázala nielen odhalené prsia, ale aj zadoček.

Majsterka Európy a sveta v Bikini fitness Nikola Weiterová už začiatkom decembra pokrstí svoj nový kalendár, ktorý iba pred pár dňami uzrel svetlo sveta. Pre topky.sk poskytla športovkyňa zábery zo všetkých dvanástich mesiacov a je sa veru na čo pozerať.

Okrem fotiek, na ktorých pózuje s trofejami, tam fanúšikovia nájdu aj poriadne pikantné obrázky. V sexi pózach totiž Nikol dráždi aj s odhalenými prsiami či zadočkom. Dokonca na jednom zábere si odhalené intímne miesto zakrýva len rukou.

„Kalendár bol nápad môjho otca a vznikol na základe mojich titulov, ktoré som vybojovala tento rok. Chcela som pre svojich fanúšikov vymyslieť niečo nové, niečo trvácnejšie, čo by mali ako inšpiráciu stále na očiach,“ prezradila Weiterová. Ako sme sa dozvedeli, ani s jemne šteklivými fotografiami nemala žiadny problém. „Kalendár ma úplne vystihuje. Každá fotka je v inom štýle a v každej sa vidím. Od dominantnej Nikol cez jemnú, tajomnú, tanečnicu aj športovkyňu, fotomodelku a podobne,“ povedala nám.

Talentovaná brunetka priznala, že fotenie bolo veľmi príjemné a veľmi si ho užívala. „Fotili sme dva dni na dvoch miestach, v ateliéri a v Rakúsku vo welness svete. Bolo to veľmi spontánne, veselé, ale aj unavujúce,“ dodala  kráska, ktorej  kalendár pokrstí jej vlastný otec v istom bratislavskom  clube, kde si záujemcovia budú môcť toto dielo aj zakúpiť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu