Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nahá Weiterová si vyberala prsia: Boli sme pri tom!

Weiterová si vyberala prsia. My sme boli pri tom! Zobraziť galériu (7)
Weiterová si vyberala prsia. My sme boli pri tom!

BRATISLAVA – Nové vnady bude mať už čoskoro! Dcéra speváka Otta Weitera (56), Nikola (20), topkám nedávno prezradila, že si túži dať spraviť silikóny. Vylepšený hrudník jej má pomôcť k ďalším titulom vo fitnes. Dôkazom toho, že to brunetka myslí s implantátmi naozaj vážne, je „rande“ s plastickým chirurgom, pri ktorom sme nechýbali ani my.

Nikola sa nedávno stala majsterkou sveta vo fitnes v kategórii bikiny, napriek tomu však nie je úplne spokojná so svojimi krivkami. A tak sa rozhodla, že sa nechá trochu vylepšiť. Ako ste sa už na topkách mohli dočítať, sexi brunetka si dá voperovať silikónové implantáty.

Pred pár dňami už absolvovala vstupné vyšetrenie na petržalskej klinike. „Po konzultácii s primárom Dušanom Gubom som sa rozhodla pre anatomické implantáty o veľkosti 325 mililitrov, povedala nám Weiterová. Tá však pôvodne túžila po väčších vnadách. „Uvažovala som o 345 mililitroch, no v konečnom dôsledku je rozdiel len milimetrový,vysvetlila nám športovkyňa.

Napriek možným rizikám sa brunetka žiadnych prípadných komplikácií neobáva. „Stať sa môže hocičo, ale strach nemám,“ uzavrela Nikola, ktorá sa už zmeny nevie dočkať. Nové prednosti by mala mať už v decembri. A tak si podaruje netradičný vianočný darček.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu