Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vojna Weiterovej a Plačkovej z Hotela Paradise: Konflikt kvôli exmilencovi!

Zuzana Plačková trénuje s expartnerom Nikoly Weiterovej. Konflikt je na svete. Zobraziť galériu (16)
Zuzana Plačková trénuje s expartnerom Nikoly Weiterovej. Konflikt je na svete. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar, Tv Joj)

BRATISLAVA – Playmate Zuzana Plačková (21) z reality šou Hotel Paradise šplhá poriadne vysoko. Blondínka má ambíciu uspieť v súťaži Miss bikiny fitness, v ktorej v minulosti skórovala Nikola Weiterová (20). Na tom by nebolo nič zvláštne, keby si ju nezobral pod patronát exmilenec dcéry známeho "repeťáka" Otta Weitera. To brunetku rozčúlilo a konflikt je na svete.

Playmate Zuzana Plačková, ktorú diváci poznajú zo súťaže Hotel Paradise či z titulných stránok pánskych magazínov, sa rozhodla vkročiť do sveta vyšportovaných tiel. Momentálne maká na svoje postave, aby uspela v budúcoročnej súťaži Miss bikiny fitness. Zaujímavosťou je, že blondínku trénuje bývalý partner víťazky tohto podujatia Nikoly Weiterovej.

Tomáš Hradecký chodil s viacnásobnou majsterkou sveta aj Európy v spomínanej disciplíne niekoľko rokov. A podobný úspech chce dosiahnuť so Zuzanou Plačkovou. „Teraz cvičím každý deň tak hodinu aj dve,  mám väčšiu motiváciu, keď ma tam čaká,“ opisuje natešená Plačková vzťah k svojmu trénerovi. „Hoci sa súťaž koná budúci rok, už teraz vidím výsledky. Mám pevnejšie bruško a rastú mi aj svaly,“ opisuje nadšene silikónka.

Táto spolupráca sa však nepozdáva Nikole Weiterovej. Myslí si, že jej bývalý sa chce na playmate iba zviditeľniť. Tvrdí, že nemá potrebnú trénerskú licenciu na to, aby mohol Zuzanu viesť. Potenciál na úspech v súťaži podľa nej Plačková nemá. Či to je na súťažné pódium, nech posúdia rozhodcovia. No myslím, že jej chýba správne držanie tela,“ hovorí nekompromisne Weiterová. Napriek tomu jej ale túto skúsenosť vrelo odporúča. Nechajme sa prekvapiť, či bude kráčať v Nikoliných šľapajach. 

Playmate Zuzana Plačková už poctivo trénuje pod drobnohľadom expartnera Nikoly Weiterovej. Podľa nej nemá blondínka predpoklady na úspech v súťaži.
Zobraziť galériu (16)
Playmate Zuzana Plačková už poctivo trénuje pod drobnohľadom expartnera Nikoly Weiterovej. Podľa nej nemá blondínka predpoklady na úspech v súťaži.  (Zdroj: Foto: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu