Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi anjeli vo fontáne: Weiterová a Wágnerová spôsobili na ulici rozruch!

Sexi anjeli Nikola Weiterová (vpravo) a Jana Wágnerová pózovali aj pri fontáne pred historickou budovou SND. Zobraziť galériu (9)
Sexi anjeli Nikola Weiterová (vpravo) a Jana Wágnerová pózovali aj pri fontáne pred historickou budovou SND. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Zostúpili z neba? Fitneska Nikola Weiterová (20) a herečka Jana Wágnerová si na istý čas prepožičali anjelské krídla a zahrali sa na zvodné okrídlené bytosti. V takýchto bielych outfitoch vyrazili pred pár dňami do ulíc nášho hlavného mesta. Medzi okoloidúcimi vyvolávali vlnu záujmu. Nečudo, že návštevníci Bratislavy vyťahovali fotoaparáty a chceli sa s nežnými zjavmi zvečniť.

Dcéra speváka Otta Weitera Nikola a paneláková herečka Jana Wágnerová sa nahodili do sexi anjelských prevlekov. Nešlo však o žiadne scény z filmu alebo zo seriálu. Krásky „prepožičali“ svoje telá jednej pánskej kozmetickej značke a vybrali sa do ulíc hlavného mesta.

Počas prechádzky po centre spôsobili poriadny rozruch. Nevyhli sa pohľadom zvedavých okoloidúcich, ktorí sa chceli s okrídlenými dámami neustále fotiť. Nakoniec  ich horúce slnečné lúče priviedli k fontáne pred historickou budovou Slovenského národného divadla, kde sa osviežili. Viac informácií ako aj zábery dievčat nájdete v našej GALÉRII

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu