Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mariah Carey neuveriteľne schudla: Krajšia ako pred tehotenstvom!

Mariah Carey zhodila 30 kíl a užíva si krivky zvodnej dámy. Zobraziť galériu (21)
Mariah Carey zhodila 30 kíl a užíva si krivky zvodnej dámy.

LOS ANGELES – Tomu sa povie poriadna zmena! Hoci Mariah Carey (41) v posledných rokoch medzi štíhle krásky nepatrila, jej zbrusu nový zovňajšok doslova vyráža dych. Po pôrode dvojičiek totiž dala svojim oblým krivkám poriadne zabrať. Za pol roka schudla desiatky kilogramov!

To je ale sexi mama! Ak Mariah Carey niekedy patrila k bacuľkám, týmto časom definitívne odzvonilo. Imidž, s akým sa nedávno objavila pred kamerami, by jej totiž mohli závidieť aj o polovicu mladšie kolegyne. Americká speváčka zavítala do talkšou moderátorky Rosie O'Donnell v mini a predviedla svoju novú figúru v plnej kráse. Rozhodne sa má čím pochváliť!

Bujné poprsie v koženej bundičke a prekrížené nohy v skvelej forme – s takou vizážou sa Mariah usadila v štúdiu. Ako však priznala, k takémuto výsledku sa nedopracovala lusknutím prstov. Za šesť mesiacov totiž zhodila viac než neuveriteľných 30 kíl. A to docielila len tvrdým odriekaním s množstvom hodín strávených v posilňovni.

Aj keď úbytok na váhe popovej hviezdy je naozaj enormný, jeho najväčšia časť sa týkala zadržiavaných tekutín v tele. Mariah si podľa vlastných slov pripadala ako hotový balón. „Na začiatku, keď som otehotnela, som mala toľko edémov – samá voda a opuch. Väčšina tehotných žien to má všetko v nohách,“ podelila sa so svojimi skúsenosťami. Priznala síce, že počas ťažkých deviatich mesiacov ju bolelo aj obyčajné vylihovanie v posteli, tá tortúra sa však vyplatila. Dnes je hrdou mamičkou a vyzerá lepšie ako pred samotným tehotenstvom!

Speváčkinu viditeľne štíhlejšiu figúru si stihol všimnúť aj magazín Us Weekly. Ten Mariah v šortkách a vyhrnutej košeli umiestnil priamo na titulnú stranu. Plavovláska však momentálne boduje aj ako ambasádorka spoločnosti Jenny Craig, ktorá sa špecializuje na chudnutie a zdravý životný štýl. K jej tváram svojho času patrila aj diétujúca veteránka Kirstie Alley. Mariah však s útlym driekom a vyformovanými nohami nemá konkurenciu. Pozrite si video ako dôkaz!

Počuli ste už o donáškovej diéte? Možno pomôže schudnúť aj vám.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu