Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mariah Carey v pritesných nohaviciach: Opäť ukázala hrošie stehná!

Mariah Carey v obtiahnutých nohaviciach pôsobila ako menšia veľryba. Zobraziť galériu (7)
Mariah Carey v obtiahnutých nohaviciach pôsobila ako menšia veľryba. (Zdroj: SITA)

ISCHGL – Recyklácia sa jej nevyplatila! Pokiaľ ide o zimnú výstroj na hory, Mariah Carey (42) má vo svojom šatníku zrejme len jedny zateplené nohavice. A tie je postave ani trochu nelichotia. Zatiaľ čo sa speváčka vystatuje desiatkami zhodených kíl, jej nohy pripomínajú dva hrubé stĺpy.

Optická ilúzia je fuč! Hoci čierne pásy po bokoch zvyknú zaručiť skvelý zoštíhľujúci efekt, v prípade Mariah Carey to akosi neplatí. V červených zimných nohaviciach tohto typu vyzerala nesmierne pribrato už na Vianoce v Aspene. A ako sa zdá, hudobná diva sa z vtedajších fotografií nepoučila. Ten istý outfit totiž zvolila aj počas uplynulého víkendu v Tyrolsku. Na pódiu tak pôsobila poriadne pribrato.

Rovnaká červeno-čierna kombinéza aj krátka bundička – s takouto výbavou sa Mariah predviedla v rakúskej lyžiarskej destinácii. Rozpustená hriva aj tentoraz na pódiu hrala v jej prospech, zvyšok však už taký podarený nebol. Speváčkine krivky zanechávali rozkysnutý dojem.

Do vyšších horských polôh si to dvojnásobná matka namierila po tom, čo si v Paríži obnovila manželské sľuby so svojou zákonnou polovičkou Nickom Cannonom. Svoj nabitý harmonogram si tak vychutnáva aj napriek tomu, že jej sestra Alison zomiera. Má totiž rakovinu pečene v terminálnom štádiu. Vzhľadom k tomu, že dámy sa nestýkajú už celé roky, šťastná Mariah o situácii v jej najužšej rodine zrejme nemá ani poňatia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu