Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Návrat do starých koľají? Mariah Carey naberá kilá späť!

Mariah Carey predvádzala v lyžiarskom stredisku široké boky. Zobraziť galériu (12)
Mariah Carey predvádzala v lyžiarskom stredisku široké boky. (Zdroj: isifa)

ASPEN – Boom z popôrodných kriviek jej dlho nevydržal! Hoci Mariah Carey (41) prednedávnom šokovala okolie neuveriteľne štíhlou postavou, už opäť sa začína zaobľovať. Pribúdajúce kilá síce maskuje, ako len vie, jej široké boky však hovoria jasnou rečou. Ručička váhy stúpa nahor!

To je ale jo-jo efekt! Aj keď hviezdny návrat Mariah Carey do sveta šoubiznisu nemohol dopadnúť lepšie, veľká bublina spľasla pomerne rýchlo. To, čím speváčka ešte pred pár týždňami vyrážala dych, totiž začína byť minulosťou. Tridsať kíl, ktoré sa jej podľa vlastných slov podarilo zhodiť za pol roka, sa na ňu pomaličky lepí naspäť. A v ich maskovaní nepomáhajú ani optické triky!

Hore zababušená, dole ako hruška! V takom štýle sa dvojnásobná mamička predvádzala tesne pred začiatkom sviatkov vo vychytenom lyžiarskom centre. Predtým, ako vyrazila na svah, najprv povymetala butiky. Nahodená bola síce v čiernej od hlavy po päty, legínsy a predĺžený top však jej obliny zakryť nedokázal. Podobne to bolo aj v prípade červenej kombinézy. Čierne pruhy po bokoch stehien totiž na zoštíhľujúci efekt nestačili. Mariah v priliehavých materiáloch pretŕčala kyprejšie tvary!

Na prvý pohľad sa síce zdalo, že plavovláska nadobudla ukážkovú formu z dávnych čias, nakoniec však zrejme skončí v pôvodnom bludnom kruhu večných diét. Ako pre mnoho jej kolegýň z umeleckej sféry, kolísajúca váha sa u Mariah, bohužiaľ, stáva poznávacou značkou. A pôrod dvojičiek na tom očividne príliš veľa nezmenil!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu