Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Schudnutá Mariah Carey žiari ako nikdy: Vyzerá o polovicu mladšie!

Mariah Carey aj po štyridsiatke vyráža dych obdivuhodne mladistvým zovňajškom. Zobraziť galériu (6)
Mariah Carey aj po štyridsiatke vyráža dych obdivuhodne mladistvým zovňajškom. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Nádherná ako za starých čias! Hoci ešte pred rokom vo hviezdny imidž Mariah Carey (42) veril iba málokto, dnes by svojím zovňajškom zatienila aj o polovicu mladšie kolegyne. Po pôrode totiž aj napriek zrelému veku chytila druhý dych. Výrazný úbytok váhy bol len začiatok!

Veľkolepý návrat, aký sa len tak nevidí! Odkedy sa spevácka diva opäť objavila vo svetlách reflektorov, žne jeden úspech za druhým. Aj keď spočiatku ohurovala najmä vylepšenou figúrou, najnovšie pridala aj neuveriteľne mladistvý zovňajšok. Stačí sa pozrieť na jej čerstvé zábery, ktoré zverejnila v sieti Twitter. Táto mamička že má už po štyridsiatke? Niekto nezainteresovaný by jej neveril ani náhodou!

Žiarivý úsmev, vypnutá pleť bez jedinej vrásky a telo dvadsiatky! Aj keď pred viac než rokom neprajníci Mariah častovali prívlastkom veľryba, dnes pri pohľade na ňu môžu len zelenieť závisťou. Plavovláska totiž vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. O takejto premene sa jej počas náročného tehotenstva zrejme ani nesnívalo. Veď pôsobí dojmom, akoby sa jej podarilo vrátiť čas o celé desaťročia!

Nebezpečné ovocie: Zabijak vašej diéty?

Mariah Carey aj po
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter)

Veľký počet fotení a život ako v bavlnke si však speváčka neužíva sama. Už krátko po ich príchode na svet do mediálneho kolotoča zapojila aj svoje dvojičky Moroccana a Monroe. Aký vplyv bude mať prehnaná pozornosť na ich výchovu, ukáže až čas. Už vo veku šiestich mesiacov však väčšinu času trávia ako nastajlované bábiky. Ak hľadáte inšpiráciu, ako vyrobiť z vlastných ratolestí malé celebrity, kliknite na twitterovský účet hrdého otecka Nicka Cannona!

Dvojičky speváckej hviezdy Mariah
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu