Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zasnúbená Ďurianová: Žúrovala s bývalým mužom aj s exmilencom!

Marianna Ďurianová sa na párty nevyhla stretnutiu s bývalým manželom Liborom Boučkom. Zobraziť galériu (20)
Marianna Ďurianová sa na párty nevyhla stretnutiu s bývalým manželom Liborom Boučkom.

BRATISLAVA – Známe markizácke tváre si nedávny žúr poriadne užili! Zišli sa totiž na biznis párty, ktorú televízia každoročne organizuje. Na večierku usporiadanom pri príležitosti 15. narodenín nechýbala ani ostrieľaná moderátorka Marianna Ďurianová (34). Plavovláska sa však nevyhla chúlostivej situácii. A to stretnutiu s exmanželom Liborom Boučkom (30) a bývalým milencom Ericom Assimakopoulusom!

Vyrovnaná! Marianna Ďurianová je zamilovaná a žiari šťastím. S priateľom Romanom Doležajom sa len nedávno zasnúbili a plánujú spoločnú budúcnosť. Zrejme aj vďaka tomu je s predošlými nevydarenými vzťahmi zmierená a stretnutia s bývalými partnermi zvláda bez problémov. Potvrdila to aj na nedávnej markizáckej párty, kde sa výborne zabávala.

A to i napriek tomu, že na žúre nechýbal jej bývalý manžel a zároveň jedna z tvárí tohtoročného Let´s Dance Libor Bouček, ktorému sa doteraz úspešne vyhýbala. Z exmanželovej prítomnosti si však ťažkú hlavu nerobila. Na večierok totiž dorazil s manželkou Jankou, ktorej sa patrične venoval.

Ako nám Bouček na adresu toho povedal, s Ďurianovou sa počas oslavy 15. narodenín Markízy míňali. Od rozvodu spolu nekomunikujú. „Nie sme v kontakte, lebo na to nie je dôvod. Keby sme sa však stretli, nevidím problém v tom, aby sme sa spolu rozprávali," vysvetlil šťastne ženatý moderátor.

V súvislosti s Marianninou účasťou na párty je tiež zaujímavé, že sme medzi pozvanými hosťami zazreli aj ďalšieho muža jej života. Podnikateľa Erica Assimakopoulusa. Vzťah s ním ukončila Ďurianová pred viac ako siedmymi rokmi.

Hoci by sa niekto v podobnej situácii cítil nepríjemne, tvár televízneho spravodajstva si večierok náležite užila. O zábavu sa totiž starali viacerí hudobní interpreti. Napríklad niekoľkonásobný Zlatý slávik Karel Gott či speváčky Dara Rolins a Jana Kirschner. Fotografie z párty nájdete v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu