Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prekliatie Ďurianovej exmanžela: Opäť krach! Scenár ako s Mariannou!

Zdá sa, že Liborovi Boučkovi stroskotá manželstvo aj druhýkrát. Podobne, ako v prípade Marianny Ďurianovej, sa skloňuje slovo nevera. Zobraziť galériu (12)
Zdá sa, že Liborovi Boučkovi stroskotá manželstvo aj druhýkrát. Podobne, ako v prípade Marianny Ďurianovej, sa skloňuje slovo nevera. (Zdroj: Ján Zemiar, TV Markíza)

PRAHA – História sa opakuje! Po tom, čo moderátorovi Liborovi Boučkovi (31) stroskotalo manželstvo s markizáčkou Mariannou Ďurianovou (35), je vraj na ceste do záhuby aj jeho druhý zväzok. Podľa informácií českých médií mu manželka Jana „zahýba“ s kolegom z advokátskej kancelárie. Ak sa správy potvrdia, išlo by takpovediac o déja vu. Presne kvôli nevere totiž blondiakovi v roku 2006 začal krachovať vzťah s tvárou spravodajstva. Tá mu zahýbala s plejbojom Honzíkom Novotným (34).

Podľa medializovaných informácií sa Boučkova manželka od neho odsťahovala. „To, či bývame spolu, by som vážne nechcel komentovať,“ odbil novinárov z portálu super.cz vychytený český spíker. Hoci sa k zbaleniu vecí svojej ženy odmietol vyjadriť, nepoprel, že prechádzajú krízou. „V každom vzťahu sú dobré a zlé obdobia. My teraz prechádzame tým druhým. Nemá to len jednu príčinu, no rozhodne to nie je kvôli nejakému mužovi,“ tvrdí Libor.

Zdroje z jeho okolia však hovoria čosi iné. Partnerke Jane, ktorá je mimochodom sestrou úspešnej tenistky Andrey Hlaváčkovej, vraj prišiel na neveru. „Ako koncipientka sa zaplietla s kolegom z práce. Ten ju ale nechal a ona sa chcela vrátiť k mužovi. No on na to došiel,“ cituje informátora z Boučkovho prostredia portál super.cz. Samotný moderátor však akékoľvek dohady tohto duchu popiera. Skalopevne tvrdí, že za tým nie je nikto tretí.

To, aká je pravda, zrejme ukáže až čas. Ak by sa však potvrdila nevera, v Liborovom prípade by sa zopakoval scenár z roku 2006. Z rovnakého dôvodu mu totiž stroskotal vzťah s tvárou markizáckeho spravodajstva Mariannou Ďurianovou. Tá sa vtedy zaplietla s lámačom ženských sŕdc Honzíkom Novotným a krátke manželstvo stroskotalo. Zatiaľ čo s Boučkom to v súčasnosti nevyzerá perspektívne, jeho exmanželke sa darí. Prežíva šťastné obdobie po boku partnera Romana Doležaja, ktorému nedávno porodila syna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu