Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďurianovej snúbenec: Ten chlap je samé prekvapenie!

Ďurianovej snúbenec Roman si pre Mariannu pripravil silvestrovské prekvapenie. Zobraziť galériu (4)
Ďurianovej snúbenec Roman si pre Mariannu pripravil silvestrovské prekvapenie.

BRATISLAVA – Tá sa teda má! Moderátorka Marianna Ďurianová (34) je šťastne zaľúbená do trnavského podnikateľa Romana Doležaja (35). O tom, že to párik spolu myslí vážne, svedčí aj fakt, že sa koncom septembra zasnúbili. Dokonca sympatický Trnavčan markizáčku tak miluje, že ju neustále rozmaznáva a prekvapuje. A nebude tomu inak ani na Silvestra.

Tá si vedela  ale vybrať! Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová zrejme po mnohých nevydarených vzťahoch našla toho pravého. Jej priateľ Roman Doležaj ju od začiatku vzťahu neustále rozmaznáva  a prekvapuje.  

Dokonca spolu po prvýkrát strávili aj vianočné sviatky v kruhu plavovláskinej rodiny. Topky.sk zistili, že milenci sa od seba neodtrhnú ani na Silvestra. Na otázku, kde oslávia príchod nového roka, Ďurianová  s úsmevom odvetila: „Kde strávime silvestrovskú noc, ešte neviem. Má to byť prekvapenie.“ Ako sa zdá, Marianna má chlapa, o akom mnohé ženy iba snívajú.

Čo všetko Roman pre Mariannu urobil

Po ôsmich mesiacoch randenia, jej trnavský podnikateľ navliekol diamantový snubný prsteň. Zásnuby, ktoré boli ako z rozprávky, prebehli na budove Empire State Building v New Yorku, kde pred časom trávili spoločnú dovolenku. To ale nebolo všetko, čo podnikateľ pre svoju lásku podnikol. Zobral ju so sebou aj na jedenásťdňovú služobnú cestu do Číny. Rovnako tak si užívali spoločné chvíle v chorvátskom meste Kornáty či  v Taliansku v Ríme. Okrem toho ju podnikateľ  po celý čas ich vzťahu zahŕňa kvetmi a luxusnými darčekmi.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu