Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďurianovú milenec rozmaznáva: Takto si užívajú romantiku!

Marianna Ďurianová so snúbencom Romanom Doležajom. Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová so snúbencom Romanom Doležajom. (Zdroj: Vladimír Labát)

BRATISLAVA – Vychutnávajú si jeden druhého! Moderátorka markizáckeho spravodajstva Marianna Ďurianová (34) si pred pár dňami užila romantický výlet so svojím snúbencom Romanom Doležajom (35). Ako sme sa od blondínky dozvedeli, darčeky v podobe ciest do zahraničia jej pripravuje partner pomerne často. Ten posledný mal však netradičnú príchuť.

Sympatická markizáčka Marianna Ďurianová patrí medzi šťastné ženy. Jej partner Roman Doležaj ju od začiatku vzťahu neustále rozmaznáva. Nielen rôznymi darčekmi, ale aj cestami do zahraničia. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami. Tentokrát mal však výlet netradičnú príchuť. Blondínka do poslednej chvíle netušila, kam majú namierené.

Keď zistila, že idú do krajiny galského kohúta, veľmi ju to potešilo. „Boli sme v Paríži na romantickom výlete. Bolo úžasne, absolútny oddych. Túlali sme sa po uličkách, vychutnávali si francúzske špeciality a užívali si jeden druhého,“ prezradila topkám moderátorka. Dobrý dojem z pobytu však pokazil jeho záver.  „Cestou domov som prišla o fotoaparát, čo ma mrzí,“ smutne povedala Marianna.

Takto Roman rozmaznáva od začiatku vzťahu  Mariannu

Obrovské kytice a luxusné darčeky. Nielen takýmto spôsobom hýčka svoju partnerku Mariannu Ďurianovú podnikateľ Roman Doležaj. Okrem hmotných vecí ju zahŕňa aj výletmi do zahraničia. Napríklad v USA jej na budove Empire State Building v New Yorku navliekol snubný prsteň. Dvojica tiež strávila romantické chvíle v Číne, Chorvátsku či Taliansku. 

Tip: Pozrite si Mariannu Ďurianovú v televízii. Čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu