Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Europoslankyňa Beňová: Dala sa tetovať!

Ruku Moniky Beňovej zdobí tetovanie. Zobraziť galériu (5)
Ruku Moniky Beňovej zdobí tetovanie.

BRATISLAVA – Prekvapila! Napriek tomu, že politička Monika Flašíková - Beňová (42) pôsobí serióznym dojmom, rebela v sebe nezaprie. Len nedávno si totiž svoje predlaktie skrášlila trvalým tetovaním. Od tohto rozhodnutia ju neodradil ani fakt, že o pár dní bude už babičkou!

Neskrýva ho! Aj keď v minulosti bolo potetované telo väčšinou doménou rockových hviezd, v súčasnosti sa teší obľube aj medzi bežnými ľuďmi. Vzhľadom na to, že sa stáva akýmsi módnym doplnkom, siahla po ňom aj europoslankyňa Monika Flašíková - Beňová.

Na predlaktie ľavej ruky si plavovláska nechala vytetovať text budhistickej modlitby. „Keď som sa pre to rozhodla, bola som v zvláštnom duševnom rozpoložení. Mala som potrebu vyjadriť svoj vzťah k mojim blízkym," prezradila nám Beňová, ktorej rodina sa čoskoro rozrastie o prvé vnúča. Ako ďalej dodala, modlitba by mala ochrániť práve jej najbližších.

Zdá sa, že Monika Beňová je poverčivá žena. Ruku jej totiž okrem čerstvej modlitby zdobí aj červená stužka proti urieknutiu. Vyzerá to tak, že poslankyňa sa zo všetkých síl snaží chrániť pred zlými silami. No niet sa čo čudovať. Jej partner Fedor Flašík totiž momentálne bojuje s nepríjemnou chorobou. Rakovina pritom už zabila Flašíkovej mamu, aj exmanžela.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu